Poštovane kolegice i kolege,

Dana 27. travnja 2016. godine održana je VI. godišnja i izborna skupština naše Udruge kojoj je nazočio velik broj članova. Pozdravne riječi uputila je potpredsjednca Udruge dr. sc. Nataša Stipanelov Vrandečić. Našim dragim članovima obratio se dragi nam gost - predsjednik Alumni Udruge EFST-a, Boris Milat.
vizbor
Nakon što je Predsjedništvo podnijelo detaljno izvješće o radu Udruge u proteklom dvogodišnjem razdoblju uslijedili su izbori novog Predsjedništva, potpredsjednika i predsjednika Udruge. Za predsjednika Udruge u mandatnom razdoblju 2016.-2018. izabran je Mislav Šolić, dipl. ing., dok je novi potpredsjednik dr. sc. Miroslav Labor. Detaljnije informacije o izborima možete pronaći ovdje.

Po završetku radnog dijela Skupštine predavanje pod nazivom:

"Tragovi splitske srednjovjekovne svakodnevnice skriveni među otpadom"


održala je gospođa Helga Zglav Martinac, Muzejska savjetnica u Muzeju grada Splita.
Na skupštini su nas svojom pjesmom uveselili članovi mješovitog zbora Alumni Udruge ekonomskog fakulteta iz Splita.
Po završetku skupštine članovi su nastavili druženje uz prigodan domjenak...

Naslovnica

Poštovane kolegice i kolege,

na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu do sada su diplomirale brojne generacije studenata. Svaka generacija bila je sastavljena od mladih ljudi pristiglih s raznih strana, vođenih svojim željama i snovima. Za vrijeme studija stvorene su jake generacijske spone, a neke od njih bile su i mnogo više od toga (osobito jaka "kemija"). Po završetku studija svatko je otišao na svoju stranu, da bi, uz pomoć hirovite fortune, pronašao zaposlenje. čvrste generacijske spone s vremenom su slabile, veze su se gubile... opširnije


brojac