Poštovane kolegice i kolege,

na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu do sada su diplomirale brojne generacije studenata. Svaka generacija bila je sastavljena od mladih ljudi pristiglih s raznih strana, vođenih svojim željama i snovima. Za vrijeme studija stvorene su jake generacijske spone, a neke od njih bile su i mnogo više od toga (osobito jaka "kemija"). Po završetku studija svatko je otišao na svoju stranu, da bi, uz pomoć hirovite fortune, pronašao zaposlenje. Čvrste generacijske spone s vremenom su slabile, veze su se gubile.


Naslovnica


Među onima koji su ostali "čvrsto vezani" uz svoj Fakultet (zaposlenici su KTF-a u Splitu) niknula je ideja o osnivanju Udruge bivših studenata i prijatelja KTF-a. Osnovni ciljevi Udruge su očuvanje tradicije KTF-a, promicanje njegova ugleda te razvijanje suradnje KTF-a s institucijama u kojima rade njegovi bivši studenti. Za ostvarenje tih ciljeva potrebno je obnoviti prekinute veze, ali i uspostaviti nove - kako one generacijske, tako i međugeneracijske veze. To će se postići na povremenim susretima i druženjima članova Udruge (zanimljiva popularno-znanstvena predavanja, okrugli stolovi o raznim temama, izleti, izložbe slika i večeri poezije članova Udruge...).


Na ovim web-stranicama naći ćete sve što Vas zanima o Udruzi: informacije o Vašem Fakultetu, o predstojećim događanjima, ali i o starim prijateljima, te kako i Vi možete biti uključeni u rad Udruge, pokazati podršku i dati svoj prilog njezinom uspješnijem djelovanju.


Ako ste završili studij, magistrirali ili doktorirali na KTF-u u Splitu, zaposleni ste na KTF-u, ili ste to nekad bili, pozvani ste da se pridružite Udruzi. Možda ne spadate među navedene, ali smatrate da možete pridonijeti radu Udruge? I Vi ste pozvani da se učlanite. Stoga ne oklijevajte, upravo sada ispunite pristupnicu.

brojac