Kemijsko-tehnološki fakultet

Natjecaj za Nagradu AMAC-UK i Nagradu Nenad Bićanić

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

AMAC-UK (Udruženje bivših studenata i prijatelja sveučilišta u Hrvatskoj-ogranak Velika Britanija) raspisuje i ove godine Nagradu za mlade znanstvenike u vrijednosti od £1000.
Za Nagradu se mogu natjecati studenti na doktorskom studiju i liječnici na specijalizaciji, koji su gradjani HR sa stalnim boravkom i/ili u radnom odnosu u HR.
Rok prijave za Nagradu je 28.4.2018.
Prijavnicu (u prilogu ili na web strani AMAC-UK http://amacuk.net/) treba ispuniti na engleskom jeziku prema prijavnom formatu. Uz prijavnicu osim životopisa i bibliografije, dostavlja se i kratak plan projekta, te potvrda institucije, koju kandidat želi posjetiti, da su voljni za suradnju. Također je potrebno priložiti i pismo potpore kandidatu od osobe, koja poznaje kandidatov dosadašnji rad.
Rezultat izbora na natječaju bit će objavljen 13.5.2018. na godišnjoj skupštini AMAC-UK, nakon čega će svi kandidati biti obaviješteni.
Nagradu treba iskoristiti do 1.5.2019.
Nakon posjeta znanstvenoj instituciji u Velikoj Britaniji, kandidat treba podnijeti pismeni izvještaj na engleskom jeziku o korištenju Nagrade.Taj izvještaj ce biti objavljen na web stranici AMAC-UK (http://amacuk.net/)

Natječaj za nagradu
Prijavnica
Detaljne upute za prijavu