Uvod u analitičku kemiju I. dio

Napisao/la alumni on .

Dana 20. ožujka 2013. godine, u organizaciji Udruge bivših studenata i prijatelja Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu i Hrvatskog kemijskog društva-Split (HKD-Split), održana je promocija udžbenika autora prof. dr. sc. Njegomira Radića i doc. dr. sc. Lee Kukoč Modun pod naslovom:
analitii


"Uvod u analitičku kemiju I. dio"


Udžbenik su uz same autore predstavili i prof. dr. sc. Nenad Kuzmanić, dekan KTF-a te prof. dr. sc. Zoran Grubač (recenzent). Udžbenik je namijenjen studentima kemije, farmacije, kemijske tehnologije, kemijskog inženjerstva te studentima srodnih fakulteta na kojima se analitička kemija predaje na sveučilišnoj razini u odgovarajućem obimu.

Djelo se sastoji od 505 stranica (400 stranica tiskanog teksta i 105 stranica riješenih zadataka na CD-u). Recenzenti djela, nastavnici Sveučilišta u Splitu i Zagrebu, iskazali su mišljenje da će ovaj udžbenik biti korisno i preporučljivo nastavno štivo i studentima drugih Sveučilišta. Ugodno druženje je nastavljeno na prigodnom domjenku, a kako je to sve izgledalo pogledajte u galeriji.