Kemijsko-tehnološki fakultet

PREZENTACIJA PROJEKTA EUROPSKO SVEUČILIŠTE MORA (SEA-EU)

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Poštovani studenti,

U utorak, 3. ožujka 2020. u amfiteatru A0-2 s početkom u 14:00 sati održat će se PREZENTACIJA PROJEKTA EUROPSKO SVEUČILIŠTE MORA (SEA-EU) (web: https://sea-eu.org/ i ukratko o projektu: https://ec.europa.eu/education/sites/education/files/document-library-docs/european-universities-factsheet-sea-eu.pdf ) i RADIONICA o pisanju prijava za Erasmus + studijski boravak/praksu u sklopu SEA-EU projekta. SEA-EU projekt se provodi na našem Sveučilištu zajedno sa sveučilištima u Cádizu (Španjolska), Brestu (Francuska), Kielu (Njemačka), Gdanjsku (Poljska) i Malti.
erasmusPrezentaciju i radionicu će voditi djelatnice Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu. Prezentacija i radionica su namijenjene STUDENTIMA Sveučilišta u Splitu.
Stoga dođite i saznajte više o SEA-EU projektu i mogućnostima mobilnosti na sveučilišta u Cádizu, Brestu, Kielu, Gdanjsku i Malti, jer ''...vizija SEA-EU projekta je uspostaviti izrazito međunarodno, višejezično i interdisciplinarno Europsko sveučilište, ojačati poveznice u nastavi, istraživanjima,  inovaciji i prijenosu znanja...''