Kemijsko-tehnološki fakultet

Menadžer odjela Procesne tehnologije u INA Rafineriji nafte Rijeka, Luka Talajić, mag. ing. cheming. održao predavanje studentima

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

20220112 103445 1Luka Talajić, mag. ing. cheming., menadžer odjela Procesne tehnologije u INA Rafineriji nafte Rijeka održao je u srijedu 12. siječnja 2022., u sklopu predmeta Tehnološki procesi organske industrije, predavanje za studente treće godine preddiplomskog studija Kemijska tehnologija. U svom predavanju upoznao je studente s organizacijom INA Rafinerije nafte Rijeka, mogućnostima zapošljavanja i razvoju karijera mladih kemijskih inženjera, potrebama rafinerije za kemijskim inženjerima, proizvodnim procesima i proizvodima rafinerije, kapacitetima, modernizaciji postrojenja, ulaganjima, strategijama i planovima razvoja postrojenja…Svojim je predavanjem pobudio zanimanje kod studenata, pa se možda netko od njih uskoro pridruži kolegama s KTF-a koji su trenutno zaposleni u rafineriji.

20220112 103424 copyLuka Talajić je bivši student KTF-a te nam je bilo pravo zadovoljstvo ugostiti ga. Predavanje je realizirano u dogovoru s predmetnom nastavnicom prof. dr. sc. Natašom Stipanelov Vrandečić, a predavanje kolege Talajića nastavak je suradnje INA Rafinerije Rijeka i KTF-a koja za cilj ima što kvalitetniju edukaciju studenata KTF-a na čemu smo i INA Rafineriji nafte i njemu osobno vrlo zahvalni.