Obavijest o jednogodišnjem plaćenom programu stručne prakse za radna mjesta u Europskom patentnom uredu (EPO) i Uredu za intelektualno vlasništvo Europske unije (EUIPO)

Napisao/la Marika Grubišić on .

Poštovani studenti,

Sveučilište u Splitu je objavilo poziv za iskaz interesa za sudjelovanje studenata završnih godina studija u jednogodišnjem plaćenom programu stručne prakse za radna mjesta u Europskom patentnom uredu (EPO) i Uredu za intelektualno vlasništvo Europske unije (EUIPO).

Program nudi mladim ljudima , različitih struka, koji završavaju preddiplomski, diplomski ili doktorski studij, mogućnost stjecanja profesionalnog radnog iskustva u multikulturalnom okruženju u gradovima EU u kojim djeluje EPO (Munchen, Njemačka) i EUIPO (Alicante, Španjolska).

Više detalja o programu i uvjetima prijave nalazi se u objavi: https://www.unist.hr/znanost-i-inovacije/novosti/prijavite-se-na-placenu-jednogodisnju-strucnu-praksu-u-europskom-patentnom-uredu-i-uredu-europske-unije-za-intelektualno-vlasnistvo

Iskazi interesa za sudjelovanje u programu su početni korak u prijavi za program i zaprimaju se do 19.veljače 2023. godine.