KTF – od Biskupove palače do Kampusa

Napisao/la alumni on .

Datum: 24. ožujka 2022.

Broj:      58 / 2022.


Poštovane kolegice i kolege,

Udruga bivših studenata i prijatelja Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu, u suradnji s Hrvatskim kemijskim društvom - Split i Udrugom kemijskih inženjera i tehnologa – Split, s velikim zadovoljstvom Vas poziva na novi susret pod nazivom:

"KTF – od Biskupove palače do Kampusa"

koji će se održati 31. ožujka (četvrtak) 2022. godine s početkom u 18.00 sati u amfiteatru KTF-a (A0-2), Ruđera Boškovića 35. Prof. dr. sc. Nataša Stipanelov Vrandečić će nas podsjetiti na početak djelovanja i razvoj Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu, dok će prof. dr. sc. Dražan Jozić kratko predstaviti novu znanstvenu opremu kojom Fakultet raspolaže.

Potom će uslijediti obilazak novih studentskih i znanstvenih laboratorija, učionica, tj. prostora u kojima Fakultet danas djeluje. S posebnim zadovoljstvom bit će predstavljen i „Mali muzej KTF-a“ sa svojom zbirkom predmeta, literature i  laboratorijske opreme koja će vas podsjetiti na 60-godišnju povijest KTF-a.

Po završetku predavanja nastavit ćemo s prigodnim druženjem. Molimo Vas da o ovom susretu obavijestite i svoje kolege. Radujemo se vašem dolasku !

Predsjednica AMACTFS-a:                     Predsjednica HKD-Split:                         Predsjednik UKITS:

doc. dr. sc. Maša Buljac             izv. prof. dr. sc. Lea Kukoč Modun           izv. prof. dr. sc. Damir Barbir