Poziv na sudjelovanje - LEAP Summit

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Pratiš novosti iz svijeta tehnologije i poduzetništva? Zanimaju te digitalne vještine i novi trendovi u marketingu? Želiš ili već jesi pokrenuo/la nešto svoje i zanima te daljnji napredak u karijeri?
Ako je tvoj odgovor DA, ovim te putem želimo pozvati da nam se pridružiš na sedmom izdanju međunarodne konferencije za mlade - LEAP Summit koja će se ove godine održati u Zagrebu 12. i 13. svibnja u Branimir Mingle mallu, CineStar Zagreb.
LEAP Summit će ove godine okupiti više od 2000 sudionika te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija koji će svoje znanje podijeliti na 3 pozornice!
Fokus konferencije je na multidisciplinarnom pristupu temama vezanim uz poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startupe i razvoj karijere. Sve sudionike očekuje bogati neformalni program koji će im pružiti priliku za networking, pokretanje i/ili širenje poslovanja te informiranje o novim poslovnim prilika!
Što očekivati od LEAP Summita 2022?
● 60+ predavača iz različitih industrija
● Stotine sudionika iz više od 20 zemalja svijeta
● Paralelni program na nekoliko pozornica
● Prilike za networking, širenje poslovanja i upoznavanje ljudi koji slično razmišljaju
● Nova zaposlenja kod najboljih hrvatskih i međunarodnih poslodavaca, nove prilike
● Inspirativno okruženje
● Radionice, paneli, predavanja te dodatni sadržaji i programi
Generalni partner LEAP Summita je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, a sudjelovanje na LEAP Summitu je u potpunosti besplatno. Prijave su otvorene do popunjenja mjesta na konferenciji. Prijaviti se možete na: https://leapsummit.com/apply-now/
Za više informacija molimo pogledajte:
Website: https://leapsummit.com/
Event: https://www.entrio.hr/event/leap-summit-2022-10519
Facebook: https://www.facebook.com/LEAPCroatia
Instagram: https://www.instagram.com/leapcroatia/
Vidimo se na LEAPu u Zagrebu!
LEAP Summit organizacijski odbor