Upoznajte KTF

Napisao/la Marušić Ana on .

Dragi maturanti,

kako je izbor obrazovanja jedna od najvažnijih odrednica naših života i priprema za izazove koje donosi budućnost, želja nam je približiti vam Kemijsko-tehnološki fakultet (ili kako ga svi zovu KTF) te mogućnosti koje se pružaju za vrijeme studija i naravno nakon njegovog završetka.

Kako bismo vam približili što sve Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu nudi te koje su prednosti studiranja na našem Fakultetu, za vas smo pripremili poveznicu: UPOZNAJTE KTF.pdf

Radujemo se vašem dolasku i dobro došli na Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu!


Upisi u I. godinu sveučilišnih prijediplomskih studija - JESENSKI upisni rok

Napisao/la Marušić Ana on .

PRIJAVE

Uvjeti upisa za sveučilišni prijediplomski studij Kemijska tehnologija, smjerovi: Kemijsko inženjerstvo i Zaštita okoliša, sveučilišni prijediplomski studij Kemija i sveučilišni prijediplomski studij Prehrambena tehnologija objavljeni su na web-stranicama https://www.postani-student.hr/Ucilista/Default.aspx .

Pristupnici koji se prijave na Natječaj za upis studenata u I. godinu sveučilišnog prijediplomskog, sveučilišnog integriranog te stručnog prijediplomskog studija u ak. god. 2023./2024. za upis studenata u I. godinu sveučilišnog prijediplomskog, sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija u akademsku godinu 2023./2024. ne podliježu posebnoj provjeri znanja već se upisuju isključivo na temelju rang liste uspješnosti na državnoj maturi Središnjeg prijavnog ureda.

UPISI

Prije pristupanja online obrascu molimo da pripremite sljedeće dokumente u pdf formatu:

 1. rodni list ili elektronički zapis državnih matica izdan putem servisa e-Građani
 2. preslik važeće osobne iskaznice ili potvrde o prebivalištu 
 3. dokaz o zdravstvenim i psihofizičkim sposobnostima za studij, izdan isključivo od službe za školsku medicinu pri zavodima za javno zdravstvo u RH, ne stariji od 6 mjeseci (Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu nema poseban obrazac za potvrdu koji ovjerava služba školske medicine. Stoga ista se izdaje na način i u formi koja je uobičajena za navedenu službu za školsku medicinu.)
 4. skeniranu ispunjenu Privolu kojom se daje ovlaštenje za korištenje osobnih podataka Privola studenata
 5. dokaz o uplati troškova upisa u iznosu 53,09 EUR Uplatnica (dostaviti putem on-line upisnog lista ili naknadno na email referada@ktf-split.hr)
 6. potvrda o položenim ispitima državne mature (nije obvezan dokument prilikom on-line upisa. Može se dostaviti naknadno putem emaila referada@ktf-split.hr)
 7. fotografiju za studentsku iskaznicu koju je obvezno učitati preko aplikacije https://www.postani-student.hr/
 8. fotografija u JPEG formatu veličine 300x300px 300dpi

Pristupnici koji su u obvezi plaćanja školarine dužni su priložiti dokaz o uplati školarine u iznosu od 1.061,78 EUR   UPLATNICA  (SWIFT CODE za strane državljane: OTPVHR2X)

Sve navedene dokumente je potrebno učitati u on-line obrazac prilikom ispunjavanja, koji će biti dostupan neposredno pred upise.

Pristupnici koji ostvare pravo na upis, obvezni su svoj upis regulirati 19., 20. i 21.  rujna 2023. putem on-line obrasca.

Pristupnici koji su ostvarili pravo upisa a ne upišu se do isteka termina za upis (21. rujna 2023. u 23:59 satigube pravo upisa.

                                                            ON-LINE UPISNI LIST


Za sve upite budite slobodni obratiti se na mail: referada@ktf-split.hr ili na broj telefona: 021/329 429, 021/329 427

Studentska služba Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu

Slobodna mjesta za upis u I. godinu sveučilišnih prijediplomskih studija Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu, za akademsku godinu 2023./2024. - JESENSKI upisni rok

Napisao/la Marušić Ana on .

Za upis u I. godinu sveučilišnih prijediplomskih studija Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu, za akademsku godinu 2023./2024., u jesenskom roku, slobodne su sljedeće upisne kvote:

 • 42 mjesta na sveučilišnom prijediplomskom studiju Kemijska tehnologija, smjer: Kemijsko inženjerstvo
 • 23 mjesta na sveučilišnom prijediplomskom studiju Kemijska tehnologija, smjer: Zaštita okoliša
 • 23 mjesta na sveučilišnom prijediplomskom studiju Kemija
 • 16 mjesta na sveučilišnom prijediplomskom studiju Prehrambena tehnologija