Upisi u I. godinu preddiplomskih studija - jesenski upisni rok

Napisao/la Marika Grubišić on .

Uvjeti upisa za preddiplomski sveučilišni studij Kemijska tehnologija, smjerovi: Kemijsko inženjerstvo i Zaštita okoliša, preddiplomski sveučilišni studij Kemija i preddiplomski sveučilišni studij Prehrambena tehnologija objavljeni su na web-stranicama https://www.postani-student.hr/ .  

Pristupnici koji se prijave na Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih integriranih i stručnih studija u ak. god. 2022._2023 za upis studenata u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog, integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog te preddiplomskog stručnog studija u akademsku godinu 2022./2023. ne podliježu posebnoj provjeri znanja već se upisuju isključivo na temelju rang liste uspješnosti na državnoj maturi Središnjeg prijavnog ureda.

UPISI

Prije pristupanja online obrascu molimo da pripremite sljedeće dokumente:

 1. rodni list ili elektronički zapis državnih matica izdan putem servisa e-Građani
 2. preslik važeće osobne iskaznice ili potvrde o prebivalištu 
 3. dokaz o zdravstvenim i psihofizičkim sposobnostima za studij, izdan isključivo od službe za školsku medicinu pri zavodima za javno zdravstvo u RH, ne stariji od 6 mjeseci (Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu nema poseban obrazac za potvrdu koji ovjerava služba školske medicine. Stoga ista se izdaje na način i u formi koja je uobičajena za navedenu službu za školsku medicinu.)
 4. skeniranu ispunjenu Privolu kojom se daje ovlaštenje za korištenje osobnih podataka Privola studenata
 5. u boji skenirani ispunjeni Obrazac sa iksicu Obrazac za iksicu
 6. dokaz o uplati troškova upisa u iznosu 400,00 kn (53, 09 eura) Uplatnica
 7. fotografiju za studentsku iskaznicu koju je potrebno učitati preko aplikacije  https://www.postani-student.hr/ na način kako je to navedeno u Obavijestima za naslovnicu.

Pristupnici koji su u obvezi plaćanja školarine dužni su priložiti dokaz o uplati školarine u iznosu od 8.000,00 kn (1. 061, 78 eura).  Uplatnica

Sve navedene dokumente je potrebno učitati u on-line obrazac prilikom ispunjavanja, koji će biti dostupan neposredno pred upise.

Pristupnici koji su ostvarili pravo upisa, a ne upišu se do isteka termina za upis (21. rujna 2022. godine u 23:59 satigube pravo upisa.

Pristupnici koji ostvare pravo na upis obvezni su regulirati upis 20. i 21. rujna 2022. godine putem on-line obrasca 
                                                                     ON-LINE UPISNI LIST


Za sve upite obratite se na mail: referada@ktf-split.hr ili na broj telefona: 021/329 429, 021/329 427

Studentska služba Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu

Slobodna mjesta za upis u I. godinu preddiplomskih sveučilišnih studija Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu, za akademsku godinu 2022./23. - jesenski upisni rok

Napisao/la Marika Grubišić on .

Za upis u I. godinu preddiplomskih sveučilišnih studija Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu, za akademsku godinu 2022./23., u jesenskom roku, slobodne su sljedeće upisne kvote:

 • 47 mjesta na preddiplomskom sveučilišnom studiju Kemijska tehnologija - smjer Kemijsko inženjerstvo
 • 17 mjesta na preddiplomskom sveučilišnom studiju Kemijska tehnologija - smjer Zaštita okoliša
 • 24 mjesta na preddiplomskom sveučilišnom studiju Kemija
 • 5 mjesta na preddiplomskom sveučilišnom studiju Prehrambena tehnologija

Upoznajte KTF

Napisao/la Marika Grubišić on .

Dragi maturanti,
Kako bismo vam približili što Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu (KTF) nudi, svi zainteresirani za upis na jesenskom roku mogu doći u organizirani obilazak fakulteta u ponedjeljak, 12. rujna 2022. godine u 10:00 sati na glavni ulaz Fakulteta. Za informacije vezane za obilazak fakulteta možete se obratiti putem e-maila na adresu ante.prkic@ktf-split.hr ili na broj telefona 021/329 472.

Do tada nešto više o KTF-u možete saznati na sljedećoj poveznici: Upoznajte KTF
Radujemo se Vašem dolasku  i dobro došli na Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu!