Upute studentima za provođenje Ankete za studentsko vrednovanje rada stručnih i administrativnih službi

Written by kvaliteta on .

PROVOĐENJE ANKETE ZA STUDENTSKO VREDNOVANJE RADA STRUČNIH I ADMINISTRATIVNIH SLUŽBI TE DRUGIH VIDOVA STUDENTSKOG ŽIVOTA

UPUTE STUDENTIMA

Poštovane kolegice i kolege,

Sveučilište u Splitu u sklopu svojih aktivnosti vezanih za osiguravanje kvalitete provodi postupak studentskog vrednovanja rada stručnih i administrativnih službi te drugih vidova studentskog života. Anketa je namijenjena svim studentima osim studenata završnih godina.

Cilj postupka je utvrditi zadovoljstvo i stavove studenata radom stručnih i administrativnih službi te zadovoljstvo različitim vidovima studentskog života (infrastruktura sastavnice, knjižnica i prostor za učenje, Sveučilišna knjižnica,  studentska referada, uprava sastavnice, studentski zbor, smještaj, prehrana, kulturno-umjetnički sadržaji, sport i rekreacija, zdravstvena zaštita, međunarodna suradnja i ured za osobe s posebnim potrebama) kako bi se ukazalo na potrebe i mogućnosti poboljšanja kvalitete rada navedenih službi.

Stoga Vas molimo da izdvojite 10-15 minuta vašeg vremena i pristupite ispunjavanju ankete.

Anketu možete ispuniti putem web-a ili mobitela i od kuće ili bilo koje druge lokacije. Anketa je dobrovoljna i anonimna.

Poveznica za ispunjavanje ankete poslana je svakom studentu na e-mail adresu, a anketa će biti otvorena za pristup u periodu od 2. svibnja  do 2. lipnja 2023.Postupak se provodi na način da studenti pristupaju bazi podataka u Evasys-u, putem web preglednika Internet Explorera ili Mozilla Firefoxa ili putem mobilnog uređaja na sljedećem linku: http://evasys.unist.hr/evasys/online/. Potrebno je upisati zaporku koju ste dobili na vašu e-mail adresu koju vam je fakultet dodijelio prilikom upisa na studij Kemijsko-tehnološkog fakulteta. Ukoliko ste zaboravili vašu e-mail adresu ili zaporku možete se obratiti Službi za informatičku podršku (6. kat, soba C608).  Na kraju ispunjene ankete potrebno je kliknuti Submit, nakon čega U redu. Ako neku procjenu ne možete dati ili niste sigurni koji bi od ponuđenih odgovora odabrali, odaberite ponuđenu opciju „ne mogu procjeniti“.


Za sve informacije vezane za postupke studentskog vrednovanja možete se obratiti predsjedniku Odbora za unaprjeđenje kvalitete KTF-a: Doc. Dr. sc. Marin Ugrina; e-mail: mugrin@ktf-split.hr ili osobno (soba C410, 4. kat)

Zahvaljujemo Vam na suradnji.
Odbor za unaprjeđenje kvalitete KTF-a
Odjel za kvalitetu Sveučilišta u Splitu