O članstvu u UKITS-u

Članom UKITS-a postaje se putem prijave Izvršnom odboru Udruge te uplatom članarine. Članovi društva mogu postati kemičari, kemijski inženjeri i tehnolozi, te fizičke osobe drugih zanimanja bliskih kemiji i kemijskoj tehnologiji. Učlanjenjem u UKITS, kao područnog društva, postaje se i član Hrvatskog društva kemičara i kemijskih inženjera (HDKI-a). Time članovi stječu pravo na pretplatu na časopis 'Kemija u industriji' po povlaštenoj cijeni od 80,00 kn i na časopis 'Chemical and Biochemical Engineering Quarterly' po povlaštenoj cijeni od 120,00 kn, sudjelovanje na skupovima u organizaciji HDKI-a uz sniženu kotizaciju, besplatno prisustvovanje predavanjima te pravo popusta od 20 % pri kupnji knjiga u izdanju HDKI-a.

Učlaniti se možete popunjavanjem interaktivne pristupnice (otvoriti Adobe Readerom, popuniti i pritisnuti POŠALJI), ili pristupnice u wordu i slanjem e-poštom (ispunjenu pristupnicu poslati na e-adresu jozicd@ktf-split.hr) ili poštom (ispunjenu pristupnicu poslati na adresu Matko Erceg, Kemijsko-tehnološki fakultet, Teslina 10/V, 21000 Split), prema vlastitom izboru. Po primitku članske pristupnice u UKITS, svaki novi član dobiva svoju osobnu člansku iskaznicu s vlastitim ID-brojem.

Svi članovi UKITS-a imaju pravo na popuste pri sudjelovanju na skupovima ili simpozijima u organizaciji European Federation of Chemical Engineering (EFCE) uz predočenje članske iskaznice.

O iznosu članarine odlučuje Izvršni odbor UKITS-a. Članarina u UKITS-u za 2015. godinu iznosi 60,00 kuna. Članarina se može uplatiti osobno kod blagajnice udruge (doc. dr. sc. Sanja Perinović Jozić) ili uplatnicom.

Obavještavaju se svi članovi da je stupio na snagu novi Zakon o udrugama koji zahtijeva dodatne podatke o članovima. Stoga se mole članovi da u što skorijem roku popune i dostave nove pristupnice.

PRISTUPNICA ZA ČLANA (word)

PRISTUPNICA ZA ČLANA (interaktivna)

UPLATNICA ZA ČLANARINU - 2015.