O članstvu u UKITS-u

Članom UKITS-a postaje se putem prijave Izvršnom odboru Udruge te uplatom članarine. Članovi društva mogu postati kemičari, kemijski inženjeri i tehnolozi, te fizičke osobe drugih zanimanja bliskih kemiji i kemijskoj tehnologiji. Učlanjenjem u UKITS, kao područnog društva, postaje se i član Hrvatskog društva kemičara i kemijskih inženjera (HDKI-a). Time članovi stječu pravo na pretplatu na časopis 'Kemija u industriji' po povlaštenoj cijeni od 80,00 kn i na časopis 'Chemical and Biochemical Engineering Quarterly' po povlaštenoj cijeni od 120,00 kn, sudjelovanje na skupovima u organizaciji HDKI-a uz sniženu kotizaciju, besplatno prisustvovanje predavanjima te pravo popusta od 20 % pri kupnji knjiga u izdanju HDKI-a.

Učlaniti se možete popunjavanjem interaktivne pristupnice (otvoriti Adobe Readerom, popuniti i pritisnuti POŠALJI), ili pristupnice u wordu i slanjem e-poštom (ispunjenu pristupnicu poslati na e-adresu damir.barbir@ktf-split.hr) ili poštom (ispunjenu pristupnicu poslati na adresu Matko Erceg, Kemijsko-tehnološki fakultet, Ruđera Boškovića 35, 21000 Split), prema vlastitom izboru. Po primitku članske pristupnice u UKITS, svaki novi član dobiva svoju osobnu člansku iskaznicu s vlastitim ID-brojem.

Svi članovi UKITS-a imaju pravo na popuste pri sudjelovanju na skupovima ili simpozijima u organizaciji European Federation of Chemical Engineering (EFCE) uz predočenje članske iskaznice.

O iznosu članarine odlučuje Izvršni odbor UKITS-a. Članarina u UKITS-u za 2019. godinu iznosi 60,00 kuna. Članarina se može uplatiti osobno kod blagajnika udruge (doc. dr. sc. Miće Jakića) ili uplatnicom.

Obavještavaju se svi članovi da je stupio na snagu novi Zakon o udrugama koji zahtijeva dodatne podatke o članovima. Stoga se mole članovi da u što skorijem roku popune i dostave nove pristupnice.

PRISTUPNICA ZA ČLANA (word)

PRISTUPNICA ZA ČLANA (interaktivna)

UPLATNICA ZA ČLANARINU - 2019.