Rektorova nagrada

Napisao/la Ana Šćepanović on .

Poštovani studenti,

u nastavku se nalazi Odluka o natječaju za Rektorovu nagrade zajedno s pripadajućom dokumentacijom
Rektorova nagrada

Srdačan pozdrav,

Studentska služba

DUMP Days

Napisao/la Ana Šćepanović on .

Poštovani studenti,

Pozivamo Vas na besplatnu, dvodnevnu IT konferenciju na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. Konferenciju svake godine posjeti preko 2000 mladih.

Više informacija pronađite na poveznici DUMP Days 2024

Lijep pozdrav,

Studentska služba

Job Fair

Napisao/la Ana Šćepanović on .

Poštovani studenti,

Cilj događaja Job Fair je hrvatskim studentima u području tehničkih znanosti u karijernom početku pružiti priliku za početak karijere nakon fakulteta, pronalazak stručne prakse, umrežavanje i razmjenu znanja. Događaj će se održati u Mozaik Event Centru, Slavonska avenija 6/2, u Zagrebu, 8. i 9. svibnja, od 11 do 18 sati.

Studenti će na sajmu moći posjetiti preko 100 štandova, poslušati 12 zanimljivih govora i sudjelovati na 5 radionica. Program

Više informacija možete pronaći i privitku uz prateći vizual događaja.

Lijep pozdrv Job Fair vizual copy

PRIPRAVNIČKI STAŽ U EFSA-I

Napisao/la Ana Šćepanović on .

Poštovani studenti,

obavještavamo Vas da je Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) otvorila prijave za novu generaciju pripravnika.

Plaćeni pripravnički staž u trajanju do 12 mjeseci namijenjen je nedavno diplomiranim kandidatima iz različitih područja EFSA-inog djelovanja (sigurnost hrane, poslovna administracija, pravo, ljudski potencijali, financije, komunikacije, informacijske tehnologije,...).

Informativni webinar održat će se 16. travnja 11:30-12:30 sati s ciljem pružanja cjelovite sliku EFSA-inog iskustva s korisnim informacijama o kriterijima prihvatljivosti, vremenskom okviru, vrijednim savjetima kako bi se prijava istaknula te iskustvima sadašnjih i prethodnih pripravnika. Prijave za webinar traju do 12. travnja u 12:00.

Više informacija o natječaju dostupno je na mrežnim stranicama HAPIH-a. EFSA

Ako se pojave bilo kakva pitanja, slobodno se javite nama na efsa.focalpoint@hapih.hr ili izravno u EFSA-u putem //recruitment@efsa.europa.eu/" data-auth="NotApplicable" data-linkindex="3">recruitment@efsa.europa.eu.

Rok za prijavu je 29. travnja 2024. godine.

Lijep pozdrav,

Studentska služba

LEAPIn

Napisao/la Ana Šćepanović on .

Poštovani studenti,

Pripremite se za nezaboravno putovanje u svijet kreativnosti, inovacija i inspiracije!

LEAPin konferencija dolazi u Split, 11. travnja u prekrasan prostor Hrvatski Dom Split! Očekuju te super predavanja, paneli i radionice koje će tvoj um staviti u pogon!

Upoznaj Kristijana Matijaševića, bivšeg masterminda iza marketinga u Coca-Coli, koji će otkriti tajne stvaranja nevjerojatnih brendova i kampanja! Ako ti je više do fine klope, ne propusti priliku čuti kako postati pravi kulinarski majstor od Stjepana Vukadina, legendarnog kuhara i člana žirija MasterChefa!

Sve ovo i još mnogo toga te čeka na LEAPin konferenciji - potpuno besplatno! Samo se registriraj i doživi svoj LEAP trenutak!

Za više detalja, zaviri na službenu web stranicu ili nas prati na društvenim mrežama: instagramfacebook i LinkedIn.

LEAOIn copy copy