Kako poboljšati komunikaciju?

Napisao/la alumni on .

Na Kemijsko-tehnološkom fakultetu 15. prosinca 2010. godine održana je I. godišnja skupština naše Udruge. Pozdravnu riječ članovima i prijateljima Udruge, koji su do posljednjeg mjesta ispunili veliku predavaonicu KTF-a, uputio je dekan KTF-a prof. dr .sc. Mladen Miloš. Predsjedništvo Udruge podnijelo je potom izvješće o radu Udruge u proteklom jednogodišnjem razdoblju, kao i plan daljnjeg djelovanja Udruge.

Na skupštini su dodijeljena priznanja za izuzetnu aktivnost u dosadašnjem djelovanju Udruge dvojici naših dragih članova: Franku Burčulu i Mariu Nikoli Mužeku. Još jednom iskrene čestitke !!!

M. Nazor Po završetku radnog dijela Skupštine predavanje pod nazivom "Kako poboljšati komunikaciju?" održala je dr. sc. Mirjana Nazor, izv. prof. psihologije Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Splitu. Profesorica Nazor nam je ukazala na niz čimbenika koji mogu stvoriti "šumove" u našoj svakodnevnoj komunikaciji i umjesto da ona bude svrhovita, vrlo lako postaje nefunkcionalna, odnosno, zbunjujuća.

Ugodno druženje članova i prijatelja Udruge nastavilo se po završetku skupštine na prigodnom domjenku gdje nas je dočekalo lijepo iznenađenje tvrtke "Bobis-Svaguša" d.o.o. O kakvom se iznenađenju radi i kakva je općenito bila atmosfera tijekom ovog susreta najbolje se možete uvjeriti ako kliknete na našu ... galeriju.