Svečana promocija 2022

Napisao/la Marika Grubišić on .


collection cartoon high school diploma 52098
Poštovani promoventi,

Čast nam je pozvati vas na svečanu promociju koja će se održati u petak, 20. svibnja 2022. godine u 13:00 sati.

Na svečanosti će biti dodijeljene diplome studentima preddiplomskog stručnog studija Zaštita i oporaba materijala, preddiplomskih sveučilišnih studija Kemija, Kemijska tehnologija i Prehrambena tehnologija te diplomskih sveučilišnih studija Kemija, Kemijska tehnologija i Prehrambena tehnologija. Promovirat će se studenti koji su završili studij zaključno do 01. travnja 2022. godine.

Mole se promoventi da dođu 60 minuta prije početka promocije. O detaljima mjesta održavanja i samom protokolu studenti će biti obaviješteni putem elektroničke pošte. 

Promocije su svečan i poseban čin za studente, ali i za obitelji i prijatelje te se veselimo zajedničkom svečanom obilježavanju završetka vašeg studija!

Promjena rasporeda za 26.04.2019.

Napisao/la Josip Belas on .

Došlo je do promjena u rasporedu prema slijedećem:

26.04.2019.

- Anorganska kemija, 1_PKT, 1_PPT, iz A02 se prebacuje u A01 od 8h do 10h,

- Fizika II, 1_PKT, 1_PK, iz A02 se prebacuje u A01 od 10h do 13h,

- predavanje i seminar iz Tehnoloških operacija, 2_PKT_KI, 2_PKT_ZO, 2_PPT, iz A02 se prebacuje
  u A11 od 13h do 16h.

S poštovanjem,
Studentska služba KTF-a

CENTRI ZA SAVJETOVANJE STUDENATA

on .


CENTAR ZA SAVJETOVANJE

Cilj Sveučilišnog centra za savjetovanja studenata je koordiniranje i osiguravanje sustavnog pružanja podrške studentima Sveučilišta u Splitu u okviru akademskog, karijernog i osobnog savjetovanja i usmjeravanja te drugim potrebnim područjima podrške, a kako bi se osnažilo studente za uspješno studiranje i svladavanje akademskih obveza te ih podučilo životnim i poslovnim vještinama čime bi se omogućio puni razvoj akademskih potencijala, povećala učinkovitost i završnost studiranja te njihova zapošljivost i konkurentnost na tržištu rada.

Sve usluge Sveučilišnog centra za savjetovanja studenata su besplatne za sve njegove korisnike.

Više na poveznici: http://www.unist.hr/studentska-savjetovalista

PRAVNO SAVJETOVALIŠTE – PRAVNA KLINIKA
Pravna klinika je jedinica Pravnog fakulteta u okviru koje studenti pružaju besplatnu pravnu pomoć posebno ugroženim skupinama građana. Pravna klinika sudjeluje u integralnom sustavu pružanja besplatne pravne pomoći osobama koje za pravnu pomoć imaju opravdani interes te je ne mogu ostvariti iz drugih izvora ili bi ostvarivanje bilo moguće samo uz trošenje sredstava koja su im nužno potrebna za vlastito uzdržavanje ili uzdržavanje osoba koje su po zakonu dužne uzdržavati.

Više na poveznici: http://www.pravst.unist.hr/intro.php?x=pravnaklinika