"PAZI! – društveno-korisno učenje za okoliš i održivi razvoj na Sveučilištu u Splitu"

Napisao/la Verica Vučičić on .


 
Poštovane kolegice i kolege,

s velikim zadovoljstvom pozivamo vas da prisustvujete predstavljanju rezultata projekta „PAZI - Praktično-Aktivno-Zajedno-Interdisciplinarno! –  programi društveno korisnog učenja za okoliš i održivi razvoj“, prvi EU projekt u koji je uključena i naša Udruga. O rezultatima projekta će govoriti izvršna direktorica Udruge Sunce – nositelj projekta te predstavnici fakulteta partnera uključenih u projekt: Kemijsko-tehnološkog, Ekonomskog, Filozofskog i Pravnog fakulteta.

Dvogodišnji projekt PAZI! počeo je u ožujku 2018. godine. Svi partneri na projektu te uključeni studenti su imali priliku upoznati se s metodom društveno-korisnog učenja, a kroz rad na projektu doprinijeti osvještavanju potrebe očuvanja okoliša te okolišno odgovornog ponašanja u široj društvenoj zajednici. Naglasak je stavljen na poticanje interdisciplinarne suradnje između fakulteta (STEM područje, humanističke i društvene znanosti) i šire društvene zajednice.

Projekt je financiran u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda te je sufinanciran od Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

U sklopu predstavljanja rezultata projekta prezentirat će se i zbornik radova 1. Konferencije o društveno korisnom učenju na Sveučilištima, koja se održala 29. i 30. 11. 2018. godine na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Predstavljanje rezultata projekta održati će se u četvrtak 20. veljače 2020. godine u 18:00 sati u amfiteatru A 02 Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu, Ruđera Boškovića 35.

Dragi članovi i prijatelji naših Udruga radujemo se novom susretu s Vama i ujedno Vas molimo da o ovom predavanju obavijestite svoje kolege.

                                                                                                                                                                                                       Predsjednica AMACTFS-a:

                                                                                                                                                                                                    Doc. dr. sc. Maša Buljac, v.r.
PAZI-predavanje