Poziv na informatičku provjeru znanja i intervju

Napisao/la Marika Grubišić on .

Informatička provjera znanja po natječaju za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto, službenik III. vrste - stručni referent (interni naziv: stručni referent za poslove pisarnice i pismohrane) na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu, uz probni rad od 3 mjeseca održat će se dana 

                                       15. veljače 2024. (četvrtak) u 11:00 u vijećnici 
                                       Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu (VI. kat)

Po završetku informatičke provjere provest će se i intervju s kandidatima koji uspješno prođu informatičku provjeru. Stručno povjerenstvo za predlaganje kandidata utvrdilo je da tri (3) kandidata ispunjavaju formalne uvjete natječaja te će im se poziv na informatičko testiranje i intervju dostaviti putem e-mail adrese koju su naveli u prijavi za Natječaj.

Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu. Ne postoji mogućnost naknadnog testiranja, bez obzira na razloge koje pojedinog kandidata eventualno priječe da testiranju pristupi u naznačeno vrijeme.

Kandidat koji ne pristupi testiranju u naznačeno vrijeme kao i kandidat koji ne predoči osobnu iskaznicu smatra se da je povukao prijavu na natječaj. Smatrat se da je prijavu povukao i kandidat koji na testiranju remeti mir i/ili pravila ponašanja (dole navedeno), te će isti biti udaljen s testiranja.

Za vrijeme testiranja kandidati:
    - se ne smiju koristiti literaturom i zabilješkama,
    - ne smiju napuštati prostoriju u kojoj se obavlja testiranje,
    - moraju obvezno isključiti mobitele ili druge komunikacijske uređaje

Provjera znanja putem informatičkog testiranja sadrži zadatke programa word i excel te internet. Test se sastoji od 6 zadataka, a svaki nosi 2 boda. S kandidatima koji ostvare najmanje 50% od ukupno predviđenih bodova bit će proveden razgovor.