“Studentski digitalni HUB” - najava aktivnosti za listopad

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB”, pripremili su novi set radionica i edukacija za studente i mlade.
Listopad nam donosi novu temu mjeseca - “Timski rad i umrežavanje”.  Nikada ranije u povijesti rada, timski rad nije bio toliko važan faktor za funkcioniranje uspješnih organizacija. Uvođenje timova u organizacijsku strukturu dovodi do povećanja efikasnosti i kvalitete rada. Stvaranje i održavanje učinkovitog okruženja za timski rad zahtijeva usredotočenje na strukturne i ljudske aspekte organizacijskog života.
Stoga vam donosimo 3 radionica iz svijeta timskog rada i umrežavanja:
  • 12. listopada s početkom u 10:00h, Tanja Kranjec iz tvrtke Integra znanja na temu “Timski rad & networking"
  • 14. listopada s početkom u 16:00h, Peter R. Hewitt iz tvrtke Triloque na temu “Energizer - Catalyzing Success in the Organization
  • 20. listopada s početkom u 10:00h, Ivana Tišljar iz tvrtke HUTA, na temu “Pet najvažnijih osobina timskih igrača
Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme.
Svi polaznici koji prođu sve edukacije iz ovog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).
Prijave za navedene radionice mogu se pronaći poveznici ili na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.
Projekt “Studentski digitalni HUB” je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu.