Odgoda nastave - II g. Dplomskog studija Prehrambene tehnologije

Obaviještavaju se studenti II g. Diplomskog studija Prehrambene tehnologije da se nastava iz kolegija "Tehnologija mesa i mesnih prerađevina" odgađa od danas (23.11.2020) do daljnjega.
doc. dr. sc. Zvonimir Marijanović

Obavijest za Stdente 2. godine PPT

Predavanja iz kolegija Sirovine u prehrambenoj industriji će se održati 19.11.2020. prema rasporedu (u 16i15h, predavaonica F405).

Nositelj kolegija
Doc.dr.sc. Zvonimir Marijanović

Vježbe PTE (10.11.)

Poštovani

Obavijest o nadoknadi vježbe br.5 za studente laboratorijskih grupa A3 i A4 nalazi se na internim stranicama Zavoda za kemijsko inženjerstvo.

Voditeljica vježbi
S.Mileta

Vježbe iz Automatskog reguliranja procesa i Mjerenja i automatskog vođenja procesa

Obavještavaju se studenti 1. godine Diplomskog studija kemijske tehnologije da se raspored za vježbe iz kolegija nalaze na internim stranicama Zavoda za kemijsko inženjerstvo.

Vježbe PTE

Poštovani

Zbog potrebe ustupanja laboratorija B501 kolegi sa Vanjske institucije, termini laboratorijskih vježbi za grupe A3, A4, B1 i B2 su izmijenjeni. Novi termini održavanja vježbi nalaze se u planu i rasporedu održavanja vježbi na internim web stranicama Zavoda za kemijsko inženjerstvo.
Studenti labor.grupa A1 i A2 trebaju se javiti predmetnom asistentu zbog dogovora oko nadoknade vježbe br.6 (Prisilna konvekcija).

Voditeljica vježbi
S.Mileta