Kemijsko-tehnološki fakultet

Javni poziv za prijam polaznika/polaznice na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

SVEUČILIŠTE U SPLITU
KEMIJSKO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
raspisuje
JAVNI POZIV
Za prijam polaznika/polaznice (m/ž) na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa:
·         za radno mjesto I. vrste - stručni suradnik (referent u Studentskoj službi te za poslove informacijskog sustava i računalne mreže) - jedan izvršitelj
Pristupnici moraju ispunjavati opće uvjete prema Zakonu o poticanju zapošljavanja (N.N. 57/12, 120/12 i 16/17), te dodatne uvjete:
-završen preddiplomski i diplomski ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij prava
-znanje rada na PC-u
-znanje jednog svjetskog jezika
Pristupnici uz prijavu prilažu životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi, dokaz o ispunjavanju općih i dodatnih uvjeta Natječaja.
Podnošenjem prijave, pristupnici javnog poziva izričito su suglasni da KTF kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe javnog poziva, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 106/12-pročišćeni tekst).
Rok za podnošenje prijave je osam (8) dana od dana objave javnog poziva na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz javnog poziva, podnose se neposredno ili poštom na adresu: Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, Ruđera Boškovića 35, 21000 Split, s naznakom „Za javni poziv“.
Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati, niti će podnositelji takvih prijava naknadno biti pozvani na dopunu prijave.
O rezultatima Javnog poziva pristupnici će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Javni poziv objavljen na oglasnoj ploči HZZ-a, 27.03.2018. 
https://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx?WebSifra=91372617