Kemijsko-tehnološki fakultet

Natječaj za nagradu CEMEX-TEC 2019

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

U svom devetom izdanju, natječaj za dodjelu nagrade CEMEX-TEC poziva sve zainteresirane da prijave svoje projekte u četiri kategorije. Jedna od njih je „Transformacija zajednica“, kategorija namijenjena studentima preddiplomskih i diplomskih studija s prijedlozima održive transformacije zajednica. Prva nagrada u ovoj kategoriji jest petodnevna radionica u Meksiku, te 25.000 dolara za implementaciju prijedloga.

Do 31.5.2019.  prijaviti se mogu timovi sastavljeni od najmanje dva i najviše četiri studenta, te jedan profesor. Natjecanje potiče multidisciplinarne timove u područjima održivog razvoja kao što su socijalni, okolišni, urbani i ekonomski. Za nagradu se mogu predložiti projekti započeti u 2018. godini ili ranije, kao i razredni projekti.

Više informacija o natječaju CEMEX-TEC možete pronaći na internetskoj stranici CEMEX-TEC Centra (www.cdcs.com.mx/en/cemextec_award).
Uvjeti natječaja i obrazac prijavnice nalaze se na sljedećoj poveznici: https://www.cdcs.com.mx/public/docs/bases/transforming_communities_call_2019.pdf