Kemijsko-tehnološki fakultet

Obavijest o početku uvođenja on-line nastave

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Poštovani studenti Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu,

Odlukom Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. godine obustavljena je nastava na svim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj pa tako i na našem Fakultetu na razdoblje od minimalno dva tjedna.

Nastavnici Kemijsko-tehnološkog fakulteta (KTF) trenutno rade na pripremi i izradi potrebnih materijala za nastavu na daljinu (online nastavu) putem sustava MERLIN. Na naslovnici web stranice KTF-a nalazi se poveznica na sustav MERLIN   https://moodle.srce.hr/2019-2020/.
Ulazak u sustav je moguć koristeći AAI@EduHr elektronički identitet, a ulaskom u sustav možete pratiti predmete koje ste upisali u ljetnom semestru akademske godine 2019./2020. Nastava putem sustava MERLIN započet će u ponedjeljak, 23. ožujka 2020. godine prema rasporedu.

Izuzetno je važno da redovito i učestalo pratite svoje službene e-mailove koje ste dobili prilikom upisa na KTF (AAI račun). Cjelokupna komunikacija s nastavnicima odvijat će se putem e-maila i web stranica KTF-a ili sustava MERLIN. U slučaju bilo kakvih pitanja i/ili poteškoća u radu sa sustavom MERLIN, molimo kontaktirajte izravno nastavnike putem e-maila. Ukoliko niste u mogućnosti pratiti online nastavu putem sustava MERLIN, molimo javite se u dekanat Fakulteta na e-mail adresu dekanat@ktf-split.hr.