Kemijsko-tehnološki fakultet

Obavijest za studente u vezi održavanja online predavanja i seminara od 1. prosinca 2020.

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Poštovane studentice i studenti,
slijedom Preporuka za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera
(https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/nadopuna_uputa_visoka_ucilista_27_11_2020.pdf),  predavanja i seminari na Kemijsko-tehnološkom fakultetu odvijat će se od utorka, 1. prosinca 2020. godine, isključivo na daljinu (online) putem sustava MICROSOFT TEAMS, MERLIN ili ZOOM prema važećem rasporedu.
Vaši nastavnici će napraviti timove u sustavima MICROSOFT TEAMS, MERLIN ili ZOOM i o tome vas odmah obavijestiti putem weba i/ili e-pošte. Za one koji su i do sada imali dio nastave online, timovi su već napravljeni. Na naslovnici web stranice KTF-a nalazi se poveznica na sustav MERLIN, dok se u MICROSOFT TEAMS pristupa preko OFFICE 365 čija je poveznica također na naslovnici web stranice KTF-a. Ulazak u ove sustave je moguć koristeći vaš AAI@EduHr elektronički identitet. U slučaju bilo kakvih pitanja i/ili poteškoća u radu, kontaktirajte svoje nastavnike.

Studentice i studenti trebaju biti ispred računala, laptopa, tableta ili mobitela u terminu održavanja predavanja i seminara iz svojih predmeta i spojiti se na sustav MICROSOFT TEAMS, MERLIN ili ZOOM.

Laboratorijske vježbe (prema rasporedu), parcijalni ispiti (kolokviji) i ispiti te izrada završnih i diplomskih radova provodit će se i dalje na Fakultetu uz pridržavanje svih važećih protuepidemioloških mjera.
Pred nama je razdoblje u kojemu imamo kombiniranu online nastavu i laboratorijske vježbe na Fakultetu te je izuzetno važno da redovito i učestalo pratite svoje službene e-mailove i web stranicu KTF-a. Kako ćete ponekad istog dana imati i online nastavu i nastavu na Fakultetu, napravit će se određene izmjene rasporeda da bi vam se osiguralo dovoljno vremena za praćenje svih oblika nastave.
Rezultati u provođenju nastave na KTF-u od početka ove epidemije ohrabrujući su i za vrijeme koje je pred nama. Uprava i djelatnici Fakulteta nastojat će vam osigurati svu potrebnu podršku, a vi se pozivate da svoje potrebe i prijedloge izrazite preko svojih predstavnika u Studentskom zboru.
OSTANIMO ODGOVORNI !
                                                                                              Dekan
                                                                                  prof. dr. sc. Matko Erceg
 
Upute za Merlin   
Upute za Microsoft Teams