Prijave za četvrto izdanje međunarodnog sveučilišnog natjecanja STup

Napisao/la Anđela Jurić on .

Sveučilište u Splitu, kroz Studentski poduzetnički inkubator, organizira četvrto izdanje međunarodnog sveučilišnog natjecanja za startupe pod nazivom STup! 2023, uz podršku Grada Splita i projekta University Green Digital HUB.

Prijave su u tijeku i trajat će do 10. lipnja. STup! 2023 je jedinstvena prilika za studente da predstave svoje inovativne ideje, razviju svoje startupove i pokažu svoj poduzetnički potencijal.

Ovo natjecanje okuplja mlade poduzetnike iz cijelog svijeta i pruža im platformu za umrežavanje, mentorstvo i osvajanje vrijednih nagrada. Sudionici imaju priliku osvojiti prestižnu titulu "Najbolji sveučilišni startup 2023." te predstavljanje na Wolves Summitu, najvećoj poduzetničkoj konferenciji u srednjoj i istočnoj Europi. Također, najbolji timovi će dobiti priliku sudjelovati u Startup Executive Academy, specijaliziranom startup programu koji vodi renomirani Strategic Business Accelerator iz Austrije. Timovi će također imati priliku osvojiti besplatne licence za različite alate koji im uvelike mogu olakšati njihov poduzetnički put.

Prijave za STup! 2023 su otvorene za sve studentske startupove iz različitih zemalja i industrija. Bez obzira jeste li u ranim fazama razvoja ili ste već postigli značajan napredak, ovo je vaša prilika da se istaknete i pokažete svijetu svoj potencijal. Da biste se prijavili, jednostavno posjetite našu službenu web stranicu i popunite prijavni obrazac: http://www.stup.efst.hr/.  

Sve relevantne informacije o natjecanju, kriterijima ocjenjivanja i nagradama mogu se pronaći na istoj stranici. Pozivamo sve studente s poduzetničkim duhom da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i prijave se za STup! 2023. Prijave su otvorene samo do 10. lipnja, stoga požurite i pokažite svijetu svoju strast prema poduzetništvu! Za više informacija, posjetite web stranicu http://www.stup.efst.hr/ ili pošaljite mail na spi@efst.hr.

Studentska služba