GROWWW – POČETAK TVOJE KARIJERE! - INA, d.d.

Napisao/la Anđela Jurić on .

U potrazi za mladim talentima, INA je i ove godine raspisala natječaj Growww za zapošljavanje 20 novih pripravnika. U osam zemalja MOL Grupe, čija je članica i INA, kroz pripravnički program Growww bit će zaposleni novi Growwweri koji će imati priliku doprinijeti rješenjima sutrašnjice za unapređenje mobilnosti, energije i održivosti regije.

Ovaj prestižni jednogodišnji program osmišljen za upoznavanje mladih talenata s energetskom industrijom otvoren je za pojedince s do godinu dana radnog iskustva s područja ekonomije, logistike, elektrotehnike, računarstva, strojarstva, naftnog rudarstva, kemijskog i geološkog inženjerstva i tehnologije. Sudionici programa Growww postat će dio dinamičnog međunarodnog tima s mentorima koji su iskusni stručnjaci iz svojih područja.  

"INA je u svojih 60 godina postojanja uvijek otvarala priliku mladima, a tako je i danas. U proteklih 15 godina to činimo kroz Growww program, pri čemu je u INA Grupi zaposleno više od 700 pripravnika koji su obogatili našu organizaciju novim pogledima i ostvarili značajan profesionalni napredak. Ovaj intenzivni program pruža jedinstvenu priliku mladim diplomantima da se pridruže našem međunarodnom timu i aktivno doprinesu oblikovanju budućnosti energetske industrije. Budući Growwweri mogu se uključiti u stvarne projekte, surađujući s nama u pronalaženju rješenja za izazove sutrašnjice. Uz fokus na profesionalnom razvoju i mogućnostima za međunarodnu karijeru, INA talentima osigurava konkurentne plaće i raznolike beneficije", istaknuo je Tome Barić, direktor Ljudskih resursa. 

Za više informacija i prijavu na otvorena radna mjesta zainteresirani mladi talenti trebaju posjetiti web stranicu ina.hr/growww. Prijave se primaju do 30. travnja 2024. 

GROWWW – POČETAK TVOJE KARIJERE! - INA, d.d.

Raspored pismenog dijela ispita u dodatnom ispitnom terminu

Napisao/la Anđela Jurić on .

Poštovani studenti,

Ispiti u dodatnom ispitnom terminu, 23. ožujka 2024. s početkom u 9:00 sati, će se pisati prema sljedećem rasporedu:

Amfiteatar A02: Zavod za fiziku, Zavod za fizikalnu kemiju, Zavod za kemiju okoliša, Zavod za organsku tehnologiju, Katedra za matematiku, Zavod za organsku kemiju, Zavod za kemijsko inženjerstvo, Zavod za inženjerstvo okoliša, Zavod za prehrambenu tehnologiju i biotehnologiju, Zavod za biokemiju

Dvorana F402: Zavod za opću i anorgansku kemiju, Zavod za elektrokemiju i zaštitu materijala, Zavod za termodinamiku, Zavod za anorgansku tehnologiju

Studentska služba

Predstavljanje ponuda za stipendije francuske vlade

Napisao/la Ana Šćepanović on .

Poštovani,

obavještavamo vas da Francusko veleposlanstvo u Hrvatskoj u četvrtak, 29. veljače 2024. u 17:00 h u Francuskoj alijansi, Marmontova 3, Split, organizira predstavljanje ponuda za stipendije francuske vlade.

Također, u nastavku se nalaze informacije o objavljenim natječajima za stipendije francuske vlade koji su namijenjeni hrvatskim studentima diplomskih i poslijediplomskih studija svih znanstvenih disciplina, za kraće ili duže boravke u Francuskoj.

     https://www.croatie.campusfrance.org/fr/le-programme-de-bourses-france-excellence-europa-2024

Svi koji žele dobiti dodatne informacije o stipendijama i mogućnostima studiranja u Francuskoj mogu doći na Dan otvorenih vrata Espace Campus France Croatie u utorak, 5. ožujka 2024. godine, od 12 do 18 h u Medijateku Francuskog instituta (Preradovićeva 5, Zagreb).

FRANKOFONIJA

Studentska služba

Promjena u rasporedu održavanja predavanja iz Opće mikrobiologije (1_PPT+2_PKT-ZO+1_DK-OKB)

Napisao/la Ana Šćepanović on .

Poštovani studenti,

zbog spriječenosti predmetnog nastavnika, predavanje iz kolegija Opća mikrobiologija koje se prema rasporedu trebalo održati 28. veljače u predavaonici F402, održat će se 27. veljače u predavaonici E401 od 11-13 sati. Ostala predavanja iz navedenog kolegija održat će se prema rasporedu.

Srdačan pozdrav,

Studentska služba

Promjena mjesta održavanja nastave iz Elektrokemijskog inženjerstva (DKT-M)

Napisao/la Ana Šćepanović on .

Poštovani studenti,

Ovim putem Vas obavještavam da će se nastava iz Elektrokemijskog inženjerstva zakazana za ponedjeljak, 26. veljače od 08-10h, umjesto u predavaonici F406 održati u Vijećnici Fakulteta (C613).

Lijep pozdrav,

 Studentska služba