Prijave za Organizaciju 8. Simpozija studenata kemičara

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Poštovane kolegice i kolege studenti,
čast nam je javiti Vam kako počinju prijave za Organizaciju 8. Simpozija studenata kemičara.
SiSK je jednodnevni znanstveni skup u organizaciji Studentske sekcije Hrvatskog kemijskog društva, koji se održava krajem listopada na Kemijskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. U njegovoj organizaciji sudjeluju isključivo studenti preddiplomskog i diplomskog studija te je cilj okupiti što veći broj studenata izlagača, ali i pasivnih sudionika iz cijele Hrvatske i regije. Više o prethodnom, 7. Simpoziju, možete pročitati na našoj web-stranici https://sisk.hkd.hr/ .
Sudjelovanje u organizaciji znanstvenog skupa iznimno je vrijedno i poučno iskustvo, pogotovo ako Vas zanima nešto izvan predavanja i isključivo fakultetskih obaveza. Svima koji traže tako nešto, žele proširiti vidike, steći nova iskustva i poznanstva, toplo preporučamo da se pridruže Organizaciji 8. SiSK-a.
U slučaju 7. SiSK-a, Organizacija je bila podijeljena u 4 tima:
Tim za financije (FR = fund-raising tim) bavio se komunikacijom s tvrtkama u svrhu pronalaženja sponzorstava ili donacija, pisanjem natječajne dokumentacije i generalno prikupljanjem financijskih sredstava ili drugačijih oblika potpore.
Tim za planiranje (HR = human resources tim) koji se bavio komunikacijom sa izlagačima, pozivanjem plenarnih i pozvanih predavača, organizacijom rasporeda Simpozija, nadgledanjem prijava, pregledavanjem sažetaka i uređivanjem knjige sažetaka te koordinacijom na sam dan Simpozija.
Tim za marketing (PR = public relations tim) koji se bavio promocijom Simpozija na društvenim mrežama, osmišljanjem i dizajniranjem objava te drugih sadržaja, komunikacijom sa pratiteljima, dizajnom plakata te ostalih promotivnih materijala.
Tim za tehničku podršku (IT = information technology tim) izradio je i održavao web-stranicu te koordinirao predavaone na dan Simpozija.
U obrascu za prijavu možete odabrati koja dva tima Vam najviše odgovaraju (prvi i drugi izbor).
Broj mjesta u Organizaciji je ograničen te Vas molimo da uz ispunjavanje obrasca za prijavu, u njemu priložite i kratko motivacijsko pismo. Ne mora biti predugo, zanima nas zašto želite sudjelovati, koje su Vaše vještine koje će pridonijeti Organizaciji te imate li nekog prethodnog iskustva u organizaciji, naravno, ako nemate prethodnog iskustva, i dalje Vas pozivamo da se prijavite. Ako želite, možete priložiti i životopis, ali mora biti u istom pdf dokumentu kao i motivacijsko pismo.
Ukoliko Vas zanima više o organizaciji i čime se bavila Organizacija 7. SiSK-a, provjerite naše društvene mreže (svi linkovi su na web-stranici) te nam se slobodno javite sa svim pitanjima.
Jelena Kovač
Predsjednica Organizacijskog odbora 7. Simpozija studenata kemičara