Zavod za prehrambenu tehnologiju i biotehnologiju

Doc. dr. sc. Danijela Skroza mail A-502 021-329-458
 
Djelatnici
Titula Ime i Prezime e-mail br. sobe Telefon
Prof. dr. sc. Tea Bilušić  mail A-501 021-329-466
Doc. dr. sc. Ivana Generalić Mekinić mail A-502 021-329-458
Doc. dr. sc. Danijela Skroza mail  A-502 021-329-458
Doc. dr. sc. Zvonimir Marijanović  mail  C-604 021-329-425
Mag. ing. cheming. Ivana Vrca mail C-604 021-329-425
 
Vanjski suradnici
Titula Ime i Prezime e-mail br. sobe Telefon
Izv. prof. dr. sc. Vida Šimat   SOSM  
Doc. dr. sc. Mladenka Šrolić   Vele. Knin  
Prof. dr. sc. Marko Jukić   PTF OS  
 
Predmeti na Zavodu
Naziv kolegija Oznaka studija Šifra predmeta ECTS
Hrana i prehrana PPT KTK108 4.0
Mikrobiologija hrane PPT KTK202 5.0
Uvod u prehrambene tehnologije PPT KTK204 3.0
Sirovine u prehrambenoj industriji PPT KTK205 4.0
Procesi u prehrambenoj industriji PPT KTK210 7.0
Kemija hrane PPT KTK301 8.0
Higijena i sanitacija PPT KTK303 5.0
Tehnologija prerade maslina PPT/DPT (izborni predmet) KTK304 6.0
Tehnologija proizvoda od grožđa PPT/DPT (izborni predmet)  KTK305 6.0

Tehnologija obrade voća i povrća PPT/DPT (izborni predmet) KTK306 6.0
Tehnologija prerade proizvoda ribarstva PPT/DPT (izborni predmet) KTK307 6.0
Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda PPT/DPT (izborni predmet) KTK308 6.0
Tehnologija prerade ljekovitog i začinskog bilja PPT/DPT (izborni predmet) KTK309 6.0
Razvoj prehrambenog proizvoda PPT (izborni predmet) KTK314 4.0
Sigurnost hrane DPT KTM102 5.0
Tehnologija vina DPT KTM103 6.0
Mediteranska prehrana DPT KTM105 4.0
Med i drugi pčelinji proizvodi DPT KTM108 4.0
Nove tehnike konzerviranja hrane DPT KTM109 5.0
Fermentirani mliječni proizvodi i sirarstvo DPT KTM110 7.0
Tehnologija alkoholnih pića DPT (izborni kolegij) KTM204 6.0
Tehnologija mesa i mesnih prerađevina DPT (izborni kolegij) KTM205 6.0
Tehnologija žitarica DPT (izborni kolegij) KTM206 6.0
Funkcionalna hrana i nutraceutici DPT (izborni kolegij) KTM210 4.0
Novi proizvodi do voća i povrća DPT (izborni kolegij) KTM212 4.0
Prerada citrusa DPT (izborni kolegij) KTM214 4.0
Senzorske analize hrane DPT KTM216 4.0
Ekološka proizvodnja hrane DPT (izborni kolegij) KTM220 4.0
Kvaliteta i sigurnost proizvoda ribarstva DPT (izborni kolegij) KTM218 4.0
PPT: Preddiplomski studij Prehrambena tehnologija
DPT: Diplomski studij Prehrambena tehnologija