Održana 58. svečana promocija studenata na KTF-u

Tom prigodom je na sveučilišnim prijediplomskim studijima promoviran 31 student Kemijske tehnologije, 11 studenata Kemije i 19 studenata Prehrambene tehnologije. Na stručnom prijediplomskom studiju Zaštita i oporaba materijala uručene su tri diplome, dok je na sveučilišnim diplomskim studijima promovirano 20 studenata Kemijske tehnologije, 14 studenata Kemije i 14 studenata Prehrambene tehnologije.
SEA-EU foto natječaj 2024 “THE ART OF MOVEMENT”
Svoje fotografije možete poslati u razdoblju od 15. travnja do 15. lipnja 2024. preko linka iz teksta natječaja.Najbolje ocijenjena fotografija bit će odabrana na temelju 2 elementa: glasova javnosti prikupljenih na službenom Instagram profilu SEA-EU seaeualliance i odluke međunarodnog žirija sastavljenog od stručnjaka sa svih SEA-EU sveučilišta.
Dakle, pripremite svoj fotoaparat i uhvatite umjetnost pokreta!
ROK PRIJAVE: 15. LIPNJA 2024.
Više informacija o natjecanju, načinu prijave, rokovima i ostalim detaljima možete pronaći OVDJE.
Koncert Nene Belana i Fiumensa povodom proslave 50. rođendana Sveučilišta u Splitu
Nastupno predavanje - dr. sc. Sanja Radman
Temeljem članka 2., 3., 4., 5., 6., Odluke Rektorskog zbora o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna zvanja, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja (NN br. 129/05)
POZIVAM
Vas na
NASTUPNO PREDAVANJE
dr. sc. Sanje Radman u postupku izbora na znanstveno-nastavno radno mjesto I. vrste – docent iz znanstvenog područja Biotehničke znanosti, znanstveno polje Biotehnologija za rad u Zavodu za prehrambenu tehnologiju i biotehnologiju, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, koje će se održati u srijedu, 29. svibnja 2024. godine u predavaonici F402 s početkom u 10:15 sati.
Povjerenstvo za provedbu nastupnog predavanja u sastavu:
- prof. dr. sc. Tibela Landeka Dragičević, Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu (znanstveno područje biotehničke znanosti, polje biotehnologija)
- prof. dr. sc. Božidar Šantek, Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu (znanstveno područje biotehničke znanosti, polje biotehnologija)
- prof. dr. sc. Natalija Velić, Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku (znanstveno područje biotehničke znanosti, polje biotehnologija)
predložilo je pristupniku temu nastupnog predavanja:
"KONZERVIRANJE HRANE BIOLOŠKIM PUTEM - FERMENTACIJA"
Predavanje je namijenjeno studentima II. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Prehrambena tehnologija te će se održati u okviru redovite nastave iz predmeta “Procesi u prehrambenoj industriji”.
Dekan
prof. dr. sc. Matko Erceg, v. r.
Prilog: Sažetak nastupnog predavanja “Konzerviranje hrane biološkim putem - Fermentacija”















