Kemijsko-tehnološki fakultet

3. Humanitarna božićna fritulijada

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Cijenjeni,
Zakoračili smo u najposebnije doba godine, karitativno vrijeme gdje naša čula postaju iznimno senzibilizirana prema najpotrebitijima, a naše duše, pa i one najtvrdokornije, preplavljuje ekstaza altruizma, velikodušnosti i plemenitosti.
Vođeni nesebičnošću kao krucijalnim motivom i tinjajućom željom za jednim velikim dobrim djelom, snage splitskih farmaceuta su se ponovno ujedinile kako bi rasplamsale taj žar i u drugima, stoga je 3. tjedan Došašća neponovljiva prilika i za tradicionalnu 3. Humanitarnu božićnu fritulijadu gdje je sav prihod namijenjen Udruzi za autizam Split. Kao dio zdravstvenog sustava, osjećamo se obvezanima pokazati razumijevanje, uvažavanje i pozornost rastućem broju djece oboljele od autizma.
Budući da smo ipak službeno farmaceuti, uz to što smo se pokazali i kao izvrsni pekari, kuhari, slastičari i prodavači, ove smo godine, u suradnji s profesoricom Leom Kukoč-Modun i asistenticom Majom Biočić s Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu, ručno izradili prirodne i vrlo kvalitetne sapune posebice za ovu prigodu.
Nudimo Vam vrhunsku kombinaciju, nakon štanda sa sapunima gdje smo se pobrinuli za Vaše zdravlje i higijenu ruku, trkom na fritule i preostale slastice. Može li bolje od toga?
Očekujemo Vas sretni i nasmijani, a nadamo se da će nam upravo svatko od Vas pomoći da te osmijehe i sreću preslikamo i na lica dječice oboljele od autizma.
Mjesto radnje:  atrij Studentskog doma Kampus
Vrijeme radnje:  petak, 11.prosinca 10:00-20:00 h
Poruka: Neka se svatko od nas među ljudima ponosno može nazvati čovjekom!
             S poštovanjem,
                                                                                  studenti Studija farmacije u Splitu