Kemijsko-tehnološki fakultet

Natječaj za upis 1.generacije studenata na program Student Business e-Academy

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Sveučilište u Splitu raspisuje NATJEČAJ za upis 1. generacije studenata na dvosemestralni program Student Business e-Academy Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2016./2017.
Povodom raspisivanja natječaja organiziramo predstavljanje SBeA programa koje će se održati 23. svibnja 2016. godine u 12 sati u multifunkcionalnoj dvorani Sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice u Splitu.
Program je rezultat projekta Student Business e-Academy (SBeA) kojem je koordinator Sveučilište u Splitu, dok su Middlesex University iz Velike Britanije i University of Malaga iz Španjolske partneri. Projekt je sufinanciran iz Erasmus+ programa Europske Unije. Online platforma na kojoj će se Program izvoditi sufinancirana je sredstvima iz Programa tehnološkog razvoja, istraživanja i primjene inovacija Splitsko-dalmatinske županije.
Program studentima omogućava stjecanje ključnih poduzetničkih vještina i znanja potrebnih za ostvarivanje njihovih poslovnih ideja, uz podršku domaćih i međunarodnih mentora. Program i suradnički radni prostor za korisnike bit će dostupni na virtualnoj platformi prilagođenoj potrebama korisnika. Osim poduzetničkih vještina, studenti će pohađanjem programa razvijati i svoje interpersonalne i međukulturalne vještine jer će, osim sa svojim splitskim kolegama i mentorima, imati priliku raditi i s kolegama i mentorima iz Španjolske te Velike Britanije.
Program započinje SBeA konferencijom koja će se održati u kolovozu ove godine u mjestu Pakoštane u sklopu Pine Beach Pakoštane Adriatic Eco Resorta. Konferencija predstavlja svojevrsnu pripremu za pohađanje on-line Programa te je ujedno i trening za razvoj poduzetničkih sposobnosti i timski rad u međunarodnom okruženju. On-line Program starta u studenom ove godine, a obuhvaća sljedeće module: Innovation, Venture development, Marketing innovation products and services, Entrepreneurial financeBusiness Start-Ups, i Business model development.
Pohađanje Programa je besplatno!
Sve detalje o uvjetima prijave i upisa pronađite ovdje: Natječaj za upis 1.generacije studenata na program Student Business e-Academy.
Više informacija o projektu pronađite na web stranici sbea.efst.unist.hr
Pratite projekt na Facebook stranici SBeA.
Boost your knowledge and gain career!