Kemijsko-tehnološki fakultet

Tecaj Korejska kultura i jezik

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Postovani,
SURADNJOM Filozofskog fakulteta Sveucilišta u Splitu i Hankuk University of Foreign Studies (HUFS Sveuciliste, Seoul i Yong-in) od listopada 2016. godine u organizaciji Filozofskog fakulteta u Splitu HUFS Sveucilista i Korejske zaklade zapocet ce nastava korejske kulture, obicaja i jezika na Filozofskom fakultetu (lokacija: Peristil).
Za studente i zaposlenike Sveucilista u Splitu bit ce organiziran uvodni kolegij korejske kulture, jezika, povijesti i obicaja u trajanju od 30 sati (Korejska kultura i jezik: uvod).
Za sve redovito upisane studente Sveucilista i zaposlenike sveucilista tecaj ce biti besplatan. U iducem semestru (ljetni semestar 2016-2017) bit ce organiziran tecaj Korejska kultura i jezik I (osnove hangula (korejskog pisma), pozdravi i osnovni vokabular, osnove svakodnevne komunikacije. Produbljivanje znanja o kulturi, obicajima i korejskoj svakodnevnici i ocekivanjima u komunikaciji i kontaktu sa strancima).
Od iduce akademske godine organizirat ce se fakultativna i izborna nastava korejskog jezika i kulture za redovite studente.
Filozofski fakultet nudi ove tecajeve u izvedbi profesora iz Republike Koreje, odnosno s Hankuk University of Foreign Studies (obavezno je minimalno pozavanje engleskog jezika)
Tecajevi za studente i zaposlenike Sveucilista u Splitu: Korejska kultura i jezik: uvod
Prijave:  do 18. listopada.
Početak nastave:  20. listopada
Ukoliko ste zainteresirani za upis tecaja, molimo da ispunjenu prijavnicu  posaljete na adresu koordinatorice Korejskih studija pri Filozofskom fakultetu u Splitu - Jelena Novakovic, Ured za znanost i medjunarodnu suradnju FFST-a (jnovak@ffst.hr). 
Prijave se zaprimaju do 18. listopada. 
O NASTAVNICI:
Dr. Hyesun, Jang specijalizirala je nastavu korejskog kao stranog jezika i ima visegodisnje iskustvo predavanja korejske kulture, jezika i pisma stranim studentima i nastavnicima.