Kemijsko-tehnološki fakultet

AIESEC Split

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

AIESEC Split traži mlade ljude koji žele upotpuniti svoj studentski život, iskusiti rad na različitim projektima, steći nove vještine, upoznati zanimljive ljude te naučiti nešto o sebi i drugima. Prijave su otvorene do 09.10.2016!
Stoga, ukoliko želite provesti svoj studentski život na najbolji mogući način, prijavite se klikom na: bit.ly/globalleader2016 i postanite naš član!
AIESEC je najveća svjetska neprofitna organizacija mladih. Djelujemo u 124 zemlje svijeta i okupljamo više od 70000 članova. U Hrvatskoj djelujemo u 6 lokalnih odbora: Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka i Split već 65 godina.
Različitim programima koje nudimo potičemo mlade ljude na njihov osobni razvoj te dijeljenje globalnih iskustava. Smatramo da svaka mlada osoba zaslužuje priliku i mogućnosti da ostvari svoj potpuni potencijal kroz praktična, internacionalna iskustva  i tako bude uzor svima oko sebe. Svake godine pružamo desetke tisuća prilika za studente i one koji su nedavno završili studij. Od profesionalnih praksi, preko volonterskih praksi do članstva u AIESEC-u, svi zainteresirani imaju priliku otkriti i razvijati svoje liderske potencijale. Osim toga, kroz partnerstva sa multinacionalnim kompanijama, ali i lokalnim tvrtkama, pružamo im mogućnost stjecanja različitih vještina, širenja mreže kontakata te razvijanja praktičnih znanja i iskustava potrebnih za budućnost.
Naša vizija je mir i ispunjenje ljudskih potencijala. To želimo postići kroz razvoj liderstva i mladima ostvariti svoju viziju. Pružamo podršku u praktičnim, internacionalnim iskustvima, omogućavamo mladima da upoznaju različite kulture, upoznaju i razumiju svijet te potaknu promjene u svojim zajednicama. Upravo je UN prepoznao AIESEC kao najjači glas mladih i ponudio suradnju. Od tada su svi AIESECovi programi usmjereni prema globalnim ciljevima te su pokrenute brojne inicijative kojima bi se do 2030. godine cijeli svijet usmjerio prema rješavanju globalnih problema u lokalnim zajednicama.
Za više informacija pratite naš event „Budi dio AIESEC-a Split“ kao i našu službenu Facebook stranicu AIESEC Split!