Kemijsko-tehnološki fakultet

OBAVIJEST O UPISIMA U VIŠU GODINU STUDIJA U AKADEMSKOJ GODINI 2019./2020.

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Upis akademske godine 2019./20. obavlja se preko Studomata u periodu od 20.09.2019. do 30.09.2019.g. 
Prilikom upisa godine automatski se upisuju predmeti zimskog semestra, dok će se upis predmeta ljetnog semestra odvijati preko Studomata u periodu od 02.10.2019.g. do 06.10.2019.g.
Prije nego pristupite upisu godine preko Studomata molimo da provjerite jesu li Vam unesene ocjene svih položenih ispita (i ispita položenih na dekanskom roku; molimo da obratite pažnju da u sustavu imate i uneseno da Vam je Stručna praksa obavljena). U slučaju da nisu, molimo da se obratite u Studentsku službu ili predmetnom profesoru. Prije upisa godine molimo da preko Studomata popunite osobne podatke koji nedostaju. Upute se nalaze u privitku. Unos_osobnih_podataka_u_sklopu_upisa
Upute za upis godine se nalaze u privitku. Upute_za_upis_godine
Posebno naglašavamo da:
- Predmet i pripadajuće vježbe iz tog predmeta čine jedinstvo te da nije moguće prvi put upisati predmet bez pripadajućih vježbi ni vježbe bez pripadajućeg predmeta. 
- Kod parcijalnog upisivanja predmeta viših godina
 molimo da vodite računa o preklapanjima u rasporedu. (Primjerice, ukoliko ste u obvezi ponovno upisati i slušati Matematiku I ili Matematiku II nemojte odabrati predmete koje se predaju u istom terminu.) Također, ukoliko parcijalno upisujete izborne predmete više godine molimo da prvo odaberete izborne pa tek onda obvezne predmete više godine (na taj način smanjujete kvotu za obvezne predmete).
Vezano za broj ECTS bodova upisanih u akademskoj godini u pravilu se upisuje 60 ECTS-a. Ukoliko se na Vas primjenjuje Odluka Fakultetskog vijeća od 16. svibnja 2019.g., točka II., pod a. i b., ili čl. 79. Pravilnika o studijima i sustavu studiranja na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu,  potrebno je da se nakon obavljenog upisa javite u Studentsku službu kako bi Vam upisali dodatne predmete. Odluka_o_upisima_2019-2020 PDF  Pravilnik_studiju_studiranju_čl.79.pdf
Iznos školarine sustav automatski izračunava sukladno Odluci Senata Sveučilišta u Splitu. Odluka_Senata_Sveučilišta_u_Splitu.

Sukladno Odluci Senata Sveučilišta u Splitu moći ćete izvršiti upis u ak.god. 2019./2020.
Ukoliko imate nepodmirenih dugova za školarinu za akademsku godinu 2018./19. neće Vam biti omogućen upis godine preko Studomata stoga molimo da se obratite u Studentsku službu.
Nakon obavljenog upisa godine preko Studomata potrebno je da u Studentsku službu predate indeks (neispunjeni) i dokaz o uplati troškova upisnine i uplati troškova školarine do uključivo 30. rujna 2019. godine.
Primjerak uplatnice za upisninu. UPISNINA_2019
Primjerak uplatnice za školarinu. ŠKOLARINA_2019
Molimo Vas da odvojite uplatu upisnine od uplate školarine.
Molimo studente da ispune Privolu koja se nalazi u privitku. Privola_studenata.
Napominjemo da je nakon obavljenog upisa godine potrebno obaviti i upis predmeta ljetnog semestra. Upis predmeta ljetnog semestra se obavlja u periodu od 02.10.2019. do 06.10.2019.g. preko Studomata. Postupak je identičan kao pri upisu zimskog semestra.
Za sva dodatna pitanja molimo kontaktirajte Studentsku službu osobno, na broj telefona 021/329-429 ili mailom na referada@ktf-split.hr .