Kemijsko-tehnološki fakultet

Natječaj - INA Grupa

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

inaPoštovane i drage studentice, informiramo vas kako je INA Grupa otvorila natječaj za stipendiranje redovnih studentica 4. i 5. godine odnosno diplomskog studija iz određenih STEM područja, uključujući naš fakultet, u sklopu programa Female Engineers MOL Programme, a prijave su otvorene do 15.10.2019.
Cilj ove inicijative je, između ostalog, potaknuti interes žena prema STEM području, ali i na neki način pomoći mladim ženama u razvoju njihove karijere. U INA Grupi smatraju da je to odlična prilika za studentice koje imaju mogućnost dobiti pozamašnu stipendiju, ali i mogućnost, u organizaciji MOL Grupe (Hrvatska: INA Grupa), sudjelovati na stručnim konferencijama, a samim time i dobiti priliku za zapošljavanjem u MOL Grupi.
Informaciju o navedenom natječaju već sada možete vidjeti na društvenim mrežama INE, a moći ćete vidjeti i na plakatima u prostorijama našeg fakulteta. Plakat prikazuje prošlogodišnju finalisticu i pobjednicu Ivu Ćuk koja je nakon toga dobila priliku postati članom INA Grupe gdje i danas radi.

Dopis_INA FEMP
 Za više detalja i prijavu: https://molgroup.info/femp