Kemijsko-tehnološki fakultet

16. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Institut za razvoj obrazovanja organizira 16. po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja koji će se održati u srijedu 25.11.2020. u vremenu od 10-16 sati u virtualnom okruženju na internetskoj stranici www.iro.hr.
Na ovogodišnjem Sajmu učenici i studenti te njihovi roditelji moći će posjetiti virtualne štandove više od 30 domaćih i inozemnih sveučilišta, veleučilišta, državnih institucija, veleposlanstava, tvrtki te zaklada koje predstavljaju svoje studijske programe, stipendije te programe stručne prakse. Usporedo s virtualnim izlaganjem, pripremljen je zanimljiv popratni program u kojem će učenici i studenti moći sudjelovati u online predavanjima i diskusijama o tome kako se uspješno pripremiti za upis na studij, kako se uspješno pripremiti za prijavu za stipendije, kako uspješno položiti ispite za studij u inozemstvu, kako uspješno studirati u vrijeme pandemije te kako uspješno realizirati studentsku stručnu praksu.
Detaljnije informacije o Sajmu dostupne su na internetskoj stranici www.iro.hr, na Instagram (iro.hr), Facebook te LinkedIN stranici Instituta za razvoj obrazovanja.
Pogledajte Program ovogodišnjeg Sajma te vas pozivamo da, osim razgledavanja virtualnih štandova, poslušate govornike na zanimljivim panelima putem navedenih linkova.
Pristup svim posjetiteljima je naravno besplatan, a format sudjelovanja je jednostavan i interaktivan.