Kemijsko-tehnološki fakultet

Alumni udruga KTF-a "Gdje nas vode putevi nakon Kemijsko-tehnološkog fakulteta?”

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

S velikom zadovoljstvom pozivamo Vas da prisustvujete predavanju u organizaciji Udruge bivših studenata i prijatelja Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu pod nazivom

“Gdje nas vode putevi nakon Kemijsko-tehnološkog fakulteta?”

koje će održati dvoje naših bivših studenata - Zvonimir Jukić, mag. ing. cheming i Blanka Rakuljić, mag. ing. cheming. 
Naši bivši studenti ispričat će nam o svojim karijernim putevima koji nisu usko vezani za već uvriježeno mišljenje kako kemijski inženjeri i tehnolozi mogu raditi samo u laboratorijima i pogonima te će nam otkriti koje se sve mogućnosti otvaraju studentima kroz različite interdisciplinarne pristupe.
Zvonimir je zaposlen kao suradnik za projekte na Ekonomskom fakultetu gdje kroz Studentski poduzetnički inkubator sudjeluje u pripremi i provedbi projekata iz različitih programa te u organizaciji mnogih edukativnih programa za mlade.
Blanka je zaposlena u Petrolu kao tehnički savjetnik u prodaji za asortiman kemije - široko primjenjivi polimeri, otapala, parafini i parafinska ulja, te je zadužena za ugovaranje i održavanje odnosa s klijentima iz industrije.
Predavanje će se održati 28. studenog (ponedjeljak) 2022. godine s početkom u 18.00 sati u amfiteatru A0-2, Ruđera Boškovića 35.
Dragi članovi i prijatelji Udruge, radujemo se novom susretu s Vama i ujedno Vas molimo da o ovom predavanju obavijestite svoje kolegice i kolege.