Kemijsko-tehnološki fakultet

Smotra Svučilišta u Splitu - 16.12.2022.

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

unist vizuali 4x5 2Dragi srednjoškolci, posebno maturanti, pozivamo vas na Smotru Sveučilišta u Splitu koja će se ove godine po prvi put održati u sklopu Adventa na Kampusu, u petak, 16. prosinca od 10 do 21 sat u auli Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Ruđera Boškovića 33.
Ne propustite priliku na jednom mjestu saznati sve o uvjetima upisa i o studijskim programima koji se nude na splitskom sveučilištu. Na štandovima naših fakulteta možete pitati sve što vas zanima i dobiti promo materijale, a u predavaonici će se prikazivati prezentacije.
Naši studenti će vam iz prve ruke kazati svoja iskustva s predavanja i polaganja ispita, o životu u studentskom domu i hrani u našim menzama. Saznat ćete gdje i kako putovati, kojim se sportskim i kulturnim aktivnostima možete baviti i naravno kako se najbolje u predahu od učenja zabaviti na našem kampusu.
I to nije sve, na dan Smotre moći ćete uživati u adventskom programu na kućicama ispred Zgrade tri fakulteta, uz glazbu Radio Kampusa i fine delicije te tople napitke našeg Studentskog centra.
Na Kampusu biraj, u Splitu studiraj!