Kemijsko-tehnološki fakultet

POZIV STUDENTIMA KTF-a NA SUDJELOVANJE U ZNANSTVENOM DIJELU TEHNOLOGIJADE

Napisao/la Antonia Plazonić Parađina on .

Dragi studenti,
od 24. do 30. travnja 2023. godine u Trogiru (Hotel Medena) održava se 25. jubilarna Tehnologijada, a naš Kemijsko–tehnološki fakultet je glavni organizator. Tehnologijada je znanstveno-sportski susret studenata i djelatnika kemijskih, grafičkih, biotehničkih, prehrambenih, metalurških i tekstilnih struka. Tehnologijada okuplja i potiče suradnje studenata i znanstvenika navedenih tehnoloških struka radi podupiranja djelotvornoga znanstvenog i gospodarskog razvitka. Osim znanstvenog aspekta, naglašava se i važnost sporta, rekreacija za zdravlje studenata te razmjena iskustava među studentima.
Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u znanstvenom dijelu natjecanja ovogodišnje „Tehnologijade 2023“, pozivamo vas da do utorka, 28. veljače 2023. ispunite obrazac na poveznici https://forms.gle/K9vsVQaj7PETb1Bp6. Fakultet će predstavljati 5 studenata sa svojim radovima, izabranima od strane povjerenstva za evaluaciju prijava. Suglasnost mentora s prijavom završnog ili diplomskog rada.
Ovime se prezentiraju i znanstvene aktivnosti sa studentima na našem Fakultetu, a studenti sudjelovanjem razvijaju i stječu vrijedno iskustvo u prezentaciji svog rada i razvijaju komunikacijske i prezentacijske vještine, što je izuzetno važno za buduće stručnjake.