''Mala zemlja za veliki glazbeni festival''

Poštovani,

Obavještavam vas o drugom predavanju za studente iz ciklusa Talk and Grow by UNIST. Predavač je Joe Bašić, osnivač i direktor MPG-a, vodeće marketinške i promocijske agencije u jugoistočnoj Europi, široj javnosti poznat kao direktor i promotor Ultra Europe Music Festivala.
Na predavanju pod naslovom ''Mala zemlja za veliki glazbeni festival'' studenti će imati priliku poslušati:
  • Kako je grad Split postao vodeća svjetska destinacija za glazbeni turizam
  • Kako je moguće da jedan glazbeni festival ostvari više od 10 milijardi kuna dodatne potrošnje
  • Kako stvoriti sadržaj koji će privući pažnju 200 milijuna osoba iz cijelog svijeta godišnje te koliko ta reklama vrijedi
 O Ultri i njenom značaju za ekonomiju i turizam Splita i Hrvatske sigurno znate već dosta iz medija, no poslušati iz prve ruke kako izgleda pozadina organizacije ovakve manifestacije i postaviti vlastita pitanja možete samo na Talk&Grow predavanju!
Talk&Grow by UNIST je ciklus predavanja za studente u organizaciji Sveučilišta u Splitu na kojima gostuje niz uspješnih, poznatih i relevantnih osoba iz različitih područja. Kroz primjere uspjeha i dobre prakse cilj je motivirati studente, ukazati im na mogućnosti, za vrijeme i nakon studiranja. Potaknuti proaktivnost i poduzetništvo te razvoj kritičkog mišljenja o raznim temama. Jednostavno, potaknuti njihov rast.
Predavanje će se održati 27.02.2020. u 18 h u Malom amfiteatru Ekonomskog fakulteta Split (Cvite Fiskovića 5). Namijenjeno je studentima Sveučilišta u Splitu, ali su svakako dobrodošli svi zainteresirani.
Više informacija možete pronaći na našem FB eventu na linku https://www.facebook.com/events/503787236990779/