izv.prof.dr.sc. Ivana Generalić Mekinić - Osobne vještine i kompetencije
Indeks Članka
Stranica 5 od 9
STRANI JEZICI
engleski, njemački
engleski, njemački
ORGANIZACIJSKE VJEŠTINE I KOMPETENCIJE
TEHNIČKE VJEŠTINE I KOMPETENCIJE
PODRUČJA ZNANSTVENOG INTERESA
Kemija hrane; Identifikacija, kvantifikacija i izolacija bioaktivnih spojeva; Antioksidanti i antimikrobni agensi; Oksidativni stres; Funkcionalna hrana; Nove tehnike izolacije bioaktivnih komponenata; Prirodni aditivi (primjena u realnim uzorcima hrane).
Kemija hrane; Identifikacija, kvantifikacija i izolacija bioaktivnih spojeva; Antioksidanti i antimikrobni agensi; Oksidativni stres; Funkcionalna hrana; Nove tehnike izolacije bioaktivnih komponenata; Prirodni aditivi (primjena u realnim uzorcima hrane).
DRUGE VJEŠTINE I KOMPETENCIJE