Obavijest terenska nastava_Metalni konstrukcijski materijali

OBAVIJEST
Obavještavaju se studenti II. godine Stručnog studija Zaštita i oporaba materijala (10 studenata) koji slušaju predmet Metalni konstrukcijski materijali ida je dogovorena terenska nastava u Brodograđevnoj industriji Split. U okviru posjete studenti će vidjeli pripremu čeličnih limova, Laboratorij za zavarivanje, Laboratorij za nedestruktivna ispitivanja (NDT), Laboratorij za mehanička ispitivanja materijala i kemijski laboratorij. Ova posjeta predviđena je planom terenske nastave iz navedenog predmeta. Posjeta je dogovorena u srijedu 22. 1. 2019. u 9:00 h. Studenti bi trebali doći do glavne kapije Brodogradilišta (100 m lijevo od trgovačkog centra Joker – ispod autobusne stanice kraj koje budu parkirani motori – vidi sliku) u 8.50 h jer u 9.00 h ulazimo u Brodogradilište i svi koji ne budu do tada došli neće više moći ući.
Studenti trebaju sa sobom imati osobne iskaznice.
11 B

                                                                                                  Prof. dr. sc. Ladislav Vrsalović

Obavijest terenska nastava_Tehnologija površinske zaštite

OBAVIJEST

Obavještavaju se studenti II. godine diplomskog studija kemijske tehnologije koji slušaju predmet Tehnologija površinske zaštite da je u sklopu laboratorijskih vježbi dogovorena posjeta službi antikorozivne zaštite Brodograđevne industrije Split u ponedjeljak 13. 1. 2020. U 10:30 h. Studenti bi trebali doći do glavne kapije Brodogradilišta (100 m lijevo od trgovačkog centra Joker – ispod autobusne stanice kraj koje budu parkirani motori – vidi sliku) u 10.20 h jer u 10.30 h ulazimo u Brodogradilište i svi koji ne budu do tada došli neće više moći ući.

Studenti trebaju sa sobom imati osobne iskaznice.
prof. dr. sc. Ladislav Vrsalović
bb

Obavijest terenska nastava_Konstrukcijski materijali i Konstrukcijski materijali i zaštita

TERENSKA NASTAVA - posjeta studenata Institutu građevinarstva Hrvatske (IGH) ispostava Split

Poštovani studenti,

obavještavam vas da je dogovorena posjeta Institutu građevinarstva Hrvatske (IGH) za studente III. godine preddiplomskog studija (37 studenta) koji slušaju predmet Konstrukcijski materijali i Konstrukcijski materijali i zaštita. Posjeta će se realizirati u ponedjeljak 13. 1. 2019. u 13:15 h, u terminu predavanja iz navedenog predmeta. Studenti bi trebali doći ispred donjeg ulaza u laboratorije IGH kraj metalne kapije koja je prikazana na slici 5-10 minuta prije samog ulaska.

Posjeta će trajati cca. sat vremena a nakon posjete se vraćamo na fakultet na drugi sat predavanja.

IGH

Predmetni nastavnik i voditelj vježbi:

prof. dr. sc. Ladislav Vrsalović