Obavijest o neradnom danu - Veliki petak, 29. ožujka 2024.

Napisao/la Marika Grubišić on .

Sukladno Odluci Sveučilišta u Splitu, obavještavamo da je 29. ožujka 2024. godine (Veliki petak) neradni dan.
Fakultet nastavlja s radom, po redovitom rasporedu, 02. travnja 2024. godine (utorak).

Dekan
prof. dr. sc. Matko Erceg, v.r.

GROWWW – POČETAK TVOJE KARIJERE! - INA, d.d.

Napisao/la Marika Grubišić on .

U potrazi za mladim talentima, INA je i ove godine raspisala natječaj Growww za zapošljavanje 20 novih pripravnika. U osam zemalja MOL Grupe, čija je članica i INA, kroz pripravnički program Growww bit će zaposleni novi Growwweri koji će imati priliku doprinijeti rješenjima sutrašnjice za unapređenje mobilnosti, energije i održivosti regije.

"Iskustva s Work and Travel Programa: putovanje kroz kulture"

Napisao/la Marika Grubišić on .

Sveučilište u Splitu u ovoj godini slavi 50. godina svog osnutka te je pripremljen bogat program događanja kojima će se ova važna obljetnica proslaviti. U programu sudjeluju sve sastavnice Sveučilišta. Na našem Kemijsko-tehnološkom fakultetu održat će se niz zanimljivih aktivnosti, a jedna od tih je predviđena za petak 15. ožujka 2024.

Tom prigodom u knjižnici Kemijsko-tehnološkog fakulteta, Ruđera Boškovića 35 (6. kat) s početkom u 11:00 sati predavanje za studente i profesore pod naslovom:

                             "Iskustva s Work and Travel Programa: putovanje kroz kulture"

održat će Leonardo Pavlović, student završne godine Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu smjer Materijali. Tema predavanja je Work & Travel, iskustva sa samog programa i pogled na Ameriku kroz drugačiju prizmu. Dođite i budite dio inspirativnog razgovora o raznolikosti, samorazvoju i međunarodnom iskustvu.

B498B68A86B349139E4DF6AE3FD2B447

Studenti KTF-a dobitnici stipendija Sveučilišta u Splitu

Napisao/la Marika Grubišić on .

DODJELA STIPENDIJA 3Svečana dodjela stipendija Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2023./2024. održana je 12. ožujka 2024. u velikom amfiteatru Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Među 135 studenta dobitnika stipendije, 7 je studenata s KTF-a i to: Iva Šakić, Matea Pavić, Ileana Žeravica, Rea Kovačić, Jure Mrvelj, Ivana Kuliš i Mira Vukičević. Uzevši u obzir broj studenata na KTF-u u odnosu na ukupan broj studenata na Sveučilištu u Splitu, ovoliko broj stipendista s KTF-a još je jedan pokazatelj izvrsnosti studenata KTF-a! Čestitke našim studentima i puno uspjeha u nastavku studiranja!

DODJELA STIPENDIJA 1.jpegDODJELA STIPENDIJA 2





Galerija 1

Galerija 2 

"Kornati : pogled iz drugog (ženskog) kuta "

Napisao/la Marika Grubišić on .

Sveučilište u Splitu u ovoj godini slavi 50. godina svog osnutka te je pripremljen bogat program događanja kojima će se ova važna obljetnica proslaviti. U programu sudjeluju sve sastavnice Sveučilišta. Na našem Kemijsko-tehnološkom  fakultetu  održat će se niz zanimljivih aktivnosti, a druga  je  08. ožujka 2024.
Tom prigodom u knjižnici Kemijsko-tehnološkog fakulteta, Ruđera Boškovića 35 (6. kat) u 12: 30 sati predavanje

"Kornati : pogled iz drugog (ženskog) kuta "

održat će prof. dr. sc.  Nataša Stipanelov Vrandečić, djelatnica Zavoda za organsku tehnologiju Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu.  Tema predavanja su Kornati, ali kroz prizmu žena koje su živjele tu od polovine 19. stoljeća do danas.
U duhu teme ovog predavanja, pozivamo vas da ujedno prigodno obilježimo Međunarodni dan žena.
Vjerujući da ćete podržati ovu našu aktivnost iskreno se radujemo vašem dolasku. 
vizual 50. obljetnica