Novosti (UKITS)

UKITS // najava aktivnosti u organizaciji Studentske sekcije UKITSa

Napisao/la Antonija Čelan on .

Poštovane kolegice i kolege,

U ime Studentske sekcije Udruge kemijskih inženjera i tehnologa Split, pozivam Vas na okrugli stol „Završni i diplomski rad – izazov ili obveza?“ koji će se održati u srijedu, 27. ožujka 2024. na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu u amfiteatru A02 od 12.15 sati.

Koordinatori okruglog stola bit će student Alen Kovačević i izv. prof. dr. sc. Sanja Perinović Jozić (predsjednica Povjerenstva za završne i diplomske radove te Erasmus koordinatorica Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu).

Svrha ovog događaja jest promovirati studentska akademska postignuća, potaknuti razmjenu ideja te pružiti podršku studentima u razvoju njihovih vještina i karijera.

Svoja iskustva u izradi završnog i diplomskog rada iznijet će četiri studentice Kemijsko-tehnološkog fakulteta u formi kratkih prezentacija (5 min):

Po završetku izlaganja, u raspravi će sudjelovati prof. dr. sc. Nataša Stipanelov Vrandečić koja će govoriti o mogućnostima izrade rada u INI d.d, izv. prof. dr. sc. Sanja Perinović Jozić koja će odgovoriti na ključna pitanja vezana uz sam proces izrade završnog, odnosno diplomskog rada te doc. dr. sc. Antonija Čelan kako bi se naglasila uloga Udruge kemijskih inženjera i tehnologa Split u povezivanju studenata s potencijalnim budućim poslodavcima čime bi se studente dijelom i usmjerilo na odabir tema koje bi mogle biti od posebnog značaja za njihovo buduće zaposlenje. Naravno, u raspravi slobodno mogu sudjelovati i svi prisutni.

Molimo sve zainteresirane studente da se za sudjelovanje prijave ispunjavanjem kratkog obrasca najkasnije do 26. ožujka 2024. godine.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu!

Srdačno,

doc. dr. sc. Antonija Čelan

predsjednica Udruge kemijskih inženjera i tehnologa Split

  • 4 - Kvalitetno obrazovanje