Obavijesti studentske Referade

Dodatni ispitni termin

Napisao/la Marika Grubišić on .

Poštovani studenti,

Određen je dodatni ispitni termin za polaganje ispita iz predmeta odslušanih u zimskom semestru akad. god. 2022./23.
U dodatnom ispitnom terminu student smije prijaviti ispit iz samo jednog predmeta. Ako se utvrdi da je student prijavio i/ili polagao dva ili više predmeta, uskratit će mu se pravo polaganja svih prijavljenih ispita, odnosno poništiti svi položeni ispiti. Neovisno o tome je li student položio ispit ili ne, izlazak na ispit se evidentira u smislu maksimalnog broja pokušaja polaganja ispita iz predmeta u akademskoj godini.
Svi pismeni ispiti odvijat će se istovremeno, 01. travnja 2023. godine (subota) s početkom u 9:00 sati, u dvoranama E402 i F402. Usmeni ispit će se održati naknadno, u dogovoru s predmetnim nastavnikom.

Prijave za ispitni termin su zaključno do 25. ožujka 2023. godine u 23:59 sati, a odjave do 27. ožujka 2023. godine u 23:59 sati. (Odluka o dodatnom ispitnom terminu)

Studentska služba

Reguliranje prava iz studentskog standarda

Napisao/la Marika Grubišić on .

Poštovani studenti,

U privitku ove obavijesti dostavljamo dopis Ministarstva znanosti i obrazovanja, a vezan za reguliranje prava iz studentskog standarda sukladno čl. 78. Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti. Posebno molimo sve studente koji su u radnom odnosu ili imaju namjeru stupanja u radni odnos, obavljaju samostalnu djelatnost obrta ili drugog slobodnog zanimanja, da obrate pažnju!

Reguliranje prava iz studentskog standarda

Studentska služba

Obavijest o jednogodišnjem plaćenom programu stručne prakse za radna mjesta u Europskom patentnom uredu (EPO) i Uredu za intelektualno vlasništvo Europske unije (EUIPO)

Napisao/la Marika Grubišić on .

Poštovani studenti,

Sveučilište u Splitu je objavilo poziv za iskaz interesa za sudjelovanje studenata završnih godina studija u jednogodišnjem plaćenom programu stručne prakse za radna mjesta u Europskom patentnom uredu (EPO) i Uredu za intelektualno vlasništvo Europske unije (EUIPO).

Program nudi mladim ljudima , različitih struka, koji završavaju preddiplomski, diplomski ili doktorski studij, mogućnost stjecanja profesionalnog radnog iskustva u multikulturalnom okruženju u gradovima EU u kojim djeluje EPO (Munchen, Njemačka) i EUIPO (Alicante, Španjolska).

Više detalja o programu i uvjetima prijave nalazi se u objavi: https://www.unist.hr/znanost-i-inovacije/novosti/prijavite-se-na-placenu-jednogodisnju-strucnu-praksu-u-europskom-patentnom-uredu-i-uredu-europske-unije-za-intelektualno-vlasnistvo

Iskazi interesa za sudjelovanje u programu su početni korak u prijavi za program i zaprimaju se do 19.veljače 2023. godine.

Prijave ispita

Napisao/la Marika Grubišić on .

Poštovani studenti,

Od 00:01 (19. 01.) će se moći prijavljivati svi ispiti preko studomata.
Zbog tehničkih poteškoća se još danas ne mogu prijaviti ispiti.
Zahvaljujemo na razumijevanju!

Studentska služba

Preuzimanje indeksa

Napisao/la Ivana Mrkonjić on .

Mole se studenti da preuzmu indekse u Studentskoj službi do početka ispitnih rokova.

Studentska služba