Zavod za prehrambenu tehnologiju i biotehnologiju

Izv. prof. dr. sc. Zvonimir Marijanović mail C-604 021-329-425
 
Djelatnici
Titula Ime i Prezime e-mail br. sobe Telefon
Prof. dr. sc. Tea Bilušić    mail A-501 021-329-466
Izv. prof. dr. sc. Ivana Generalić Mekinić mail A-502 021-329-458
Izv. prof. dr. sc. Danijela Skroza mail  A-502 021-329-458
Izv. prof. dr. sc. Zvonimir Marijanović  mail  C-604 021-329-425
Doc. dr. sc. Mladenka Šarolić mail C-604 021-329-425
Mag. ing. cheming. Petra Brzović mail E-508 021-329-
         
 
Vanjski suradnici
Titula Ime i Prezime e-mail br. sobe Telefon
Prof. dr. sc. Vida Šimat   SOSM  
Izv. prof. dr. sc. Mario Bjeliš   SOSM  
Izv.prof.dr.sc. Josip Gugić   SOSM  
Dr. sc. Martina Čagalj   SSOZI  
Dr. sc. Sanja Radman   C-404  
 
Predmeti na Zavodu
Naziv kolegija Oznaka studija Šifra predmeta ECTS
Hrana i prehrana PPT KTK108 4.0
Mikrobiologija hrane PPT KTK202 5.0
Uvod u prehrambene tehnologije PPT KTK204 3.0
Sirovine u prehrambenoj industriji PPT KTK205 4.0
Procesi u prehrambenoj industriji PPT KTK210 7.0
Kemija hrane PPT KTK301 8.0
Higijena i sanitacija PPT KTK303 5.0
Tehnologija prerade maslina PPT/DPT (izborni predmet) KTK304 6.0
Tehnologija proizvoda od grožđa PPT/DPT (izborni predmet)  KTK305 6.0

Tehnologija obrade voća i povrća PPT/DPT (izborni predmet) KTK306 6.0
Tehnologija prerade proizvoda ribarstva PPT/DPT (izborni predmet) KTK307 6.0
Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda PPT/DPT (izborni predmet) KTK308 6.0
Tehnologija prerade ljekovitog i začinskog bilja PPT/DPT (izborni predmet) KTK309 6.0
Razvoj prehrambenog proizvoda PPT (izborni predmet) KTK314 4.0
Sigurnost hrane DPT KTM102 5.0
Tehnologija vina DPT KTM103 6.0
Mediteranska prehrana DPT KTM105 4.0
Med i drugi pčelinji proizvodi DPT KTM108 4.0
Nove tehnike konzerviranja hrane DPT KTM109 5.0
Fermentirani mliječni proizvodi i sirarstvo DPT KTM110 7.0
Tehnologija alkoholnih pića DPT (izborni kolegij) KTM204 6.0
Tehnologija mesa i mesnih prerađevina DPT (izborni kolegij) KTM205 6.0
Tehnologija žitarica DPT (izborni kolegij) KTM206 6.0
Funkcionalna hrana i nutraceutici DPT (izborni kolegij) KTM210 4.0
Novi proizvodi do voća i povrća DPT (izborni kolegij) KTM212 4.0
Prerada citrusa DPT (izborni kolegij) KTM214 4.0
Senzorske analize hrane DPT KTM216 4.0
Ekološka proizvodnja hrane DPT (izborni kolegij) KTM220 4.0
Kvaliteta i sigurnost proizvoda ribarstva DPT (izborni kolegij) KTM218 4.0
Biotehnologija algi DPT (izborni kolegij) KTM208 4.0
PPT: Preddiplomski studij Prehrambena tehnologija
DPT: Diplomski studij Prehrambena tehnologija