Stručna praksa za studente koji nisu odradili stručnu praksu u 2019./20.

Obavještavamo studente koji su u akademskoj godini 2019./20. upisali, a zbog epidemiološke situacije nisu odradili stručnu praksu i koji u ljetnom semestru:
- imaju obveze u nastavi, da istu MOGU odraditi do početka ljetnog semestra (do 26. veljače 2021.) i to ukoliko su u mogućnosti pronaći radnu organizaciju koja ih je u tom razdoblju voljna primiti. U tom slučaju, potrebno se javiti se izv. prof. dr. sc. Miroslavu Laboru e-mailom (mlabor@ktf-split.hr) zbog uputnice. U e-mailu je potrebno navesti naziv radne organizacije te termin stručne prakse.
- nemaju obveza u nastavi (osim završnog/diplomskog rada), stručnu praksu MOGU odraditi i tijekom ljetnog semestra. Ovi studenti trebaju se javiti izv. prof. dr. sc. Miroslavu Laboru e-mailom (mlabor@ktf-split.hr) radi dogovora oko organizacije stručne prakse.
Studenti koji stručnu praksu ne izvrše u gore navedenim razdobljima, DUŽNI SU stručnu praksu izvršiti do kraja akademske godine 2020./21. (od 14. lipnja do 30. rujna 2021.).

Split, 5. veljače 2021.                                         Prodekan za poslove iz područja nastavne problematike
                                                                                                              izv. prof. dr. sc. Ante Prkić

"Iskustvo zlata vrijedi"

Poštovani studenti,

Poslovni dnevnik već osmu godinu za redom provodi projekt „Iskustvo zlata vrijedi“ u kojem studentima s invaliditetom i studentima slabijega materijalnog statusa omogućuje praksu u hrvatskim kompanijama, s ciljem omogućavanja prakse radi lakšeg zapošljavanja u budućnosti. Studenti se mogu prijaviti u jednu od ove dvije kategorije, ili kao studenti s invaliditetom ili kao studenti slabijeg materijalnog statusa.

Dodatne informacije, uvjeti natječaja i i prijava dostupni su na poveznici: https://www.poslovni.hr/dogadjanja/iskustvo-zlata-vrijedi-2020   

Zainteresirani studenti se za sudjelovanje mogu prijaviti ispunjavanjem online prijavnice najkasnije do 25. ožujka 2020.